Y Yunusemre39k Femtopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Merhabalar arkadaşlar, ben derslere girmek için okuldan verilen genaral Mobile E-Tab 5 Mobile tabletine sürüm yukselttim ve dokunmatiği bozuldu. Kalibrasyon olmuyor. Eski sürümüne nasıl getirebilirim yardımcı olur musunuz?
Merhabalar arkadaşlar, ben derslere girmek için okuldan verilen genaral Mobile E-Tab 5 Mobile tabletine sürüm yukselttim ve dokunmatiği bozuldu. Kalibrasyon olmuyor. Eski sürümüne nasıl getirebilirim yardımcı olur musunuz?
TonBaligi55 Kilopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 302 Çözümler 3 20 Mart 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y Yunusemre39k Femtopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 TonBaligi55 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Herşeyi yaptım ama dokunmatik kalbirasyin hatasi aliyirum
TonBaligi55 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Herşeyi yaptım ama dokunmatik kalbirasyin hatasi aliyirum