M Mehmetgfghfg Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #1 Okullarda dağıtılan e-tab 4 tabletimi bozdum okuldan yeni bir tane istesem sizce verir mi ? Lütfen yardım edin ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2014
Okullarda dağıtılan e-tab 4 tabletimi bozdum okuldan yeni bir tane istesem sizce verir mi ? Lütfen yardım edin ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Eylül 2014 #2 Yüksek ihtimal vereceklerdir. Okula bi sor bunu.
fajQ Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #3 Garantiye yollarlar.Okulunuzun verdiği tabletler 2 yıllık garanti içerisindedir.Gidipte ben tabletimi bozdum deme.Sonra arkadaşların tablette ders işlerken sen kitaptan işlersin.
Garantiye yollarlar.Okulunuzun verdiği tabletler 2 yıllık garanti içerisindedir.Gidipte ben tabletimi bozdum deme.Sonra arkadaşların tablette ders işlerken sen kitaptan işlersin.