GM Etab 4 Etkinleştirme Sorunu

Hayır. Root atmak için etkinleştirme gerekmiyor. Size basit ama çok hızlı olmanız gereken yöntemi anlatayım:

* Tableti "Ses Arttırma + Güç Düğmesi" butonlarına basarak kurtarma moduna getirin.
* "Wipe Data/Factory reset" seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın.
* Karşınıza çıkan ekranda "Yes" seçeneğine gelerek tekrar güç tuşuna basın.
* Şimdi bu işlem bitince kurtarma modunun ana sayfasına geri geldiyseniz, işlem başarılıdır. Gelmediyseniz işlem başarısız olmuştur, birkaç kere daha deneyin.
* Önceki adımı tamamladıysanız; şimdi el çabukluğu gerektiren bir işlem yapacaksınız.
* Tableti başlatın ve çok dikkatli olun.
* Tablet sistemi açar açmaz; dil seçim bölümü gelecek. Sağ tarafta "İleri" butonu, sol tarafta ise "Diller" bölümü olacak.
* Bu ekran yaklaşık 0.7 sn gibi bir süreliğine görünecek ve ardından tekrar MDM aktivasyon ekranına yöneltileceksiniz.
* Burada yapmanız gereken dil seçim ekranına gelince direk "Türkçe" dışında bir dil seçip, "İleri" butonuna basmaktır.

Eğer buraya kadar olan kısmı yapabildiyseniz yorumla belirtiniz. Geri kalanını anlatayım.

Arkadaş yapamamış, sorunu ;

Dosya Ekleri

• wp_ss_20150313_0003.png
    wp_ss_20150313_0003.png
    87,3 KB · Görüntüleme: 436
Geldiğinden adım gibi eminim. Dedim ya dikkat ve el çabukluğu lazım. Zaten 1 sn içinde aktive ekranına atıyor. Onun için gözünü ayırmaması ve hızlı hareket etmesi lazım.

NOT: Yakında tabletim servisten gelince anlatımlı video çekeceğim. O zaman geldiğini görürsünüz zaten.

NOT 2: Aktivasyon ekranında herhangi bir ağa tıklayın ve klavye açılınca (büyük çoğunlukla EBA klavyesi açılacak) "Boşluk" tuşuna basılı tutun; bakalım bir menü gelecek mi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı