GM Meb E-Tab 10 Adımda Root

ilkerkosaroglu

Hectopat
Daha fazla  
Not: Tabletiniz hakkında oluşacak hiçbir sorunu çözmeyi garanti edemem. Bu yazı sadece tableti hakkında soruları olanlar içindir. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

Öncelikle bilmenizde fayda var ki Root atmak size çok getiri sağlamıyor. Kendim de Root işiyle çok alâkadar olmadığından bu yöntem %100 güvenli diyemem. (Bilgisayarınız tableti görmeyebilir. Benim tabletim görüyordu o yüzden size çok yardım edemem.) İşte benim izlediğim adımlar:
  1. Aktivasyon kodunun elinizde olduğundan emin olun (okulun verdiği)
  2. Ayarlar kısmında geliştirici seçeneklerini açın
  3. USB debug'ı açın
  4. Pc'nize mobogenie yükleyin
  5. Tableti PC'ye takın ve Mobogenie'nin cihazı ayarlanmasını bekleyin
  • Mobogenie tableti tanımıyor!
Cihazı çıkarıp takın. Kapatıp açın. Bir şeyler deneyin burada yalnızsınız. Cihaza Driverların kurulduğundan emin olun yeter.

• Sync kısmında program takılıyor. Ne yapabilirim?
Eğer ikinci aşamada driverlar yüklendiyse sıkıntı yapmanıza gerek yok.
Sonraki adıma geçin

6. Kingo root programını indirin. Oneclick root gibi bir tuş var. Tıklayın.
7. Tablet açıldığında "kernel bütünlüğü bozuldu" uyarısı verecek.
8. Ses açma ve kilit tuşuna basılı tutun. (General mob. yazısi gelene kadar)
9. 2. Seçeneği seçin. (Fabrika ayarları gibi birşey yazıyor sanırsam) Seçmek için fiziksel tuşları kullanın
10. Tableti açın ve aktivasyon kodunu girin. Tabletiniz eski haline rootlu halde dönecektir.

• Peki MDM'yi nasıl silerim?
Rootlu tabletinize Uninstaller yükleyip kaldırabilirsiniz.
Uyg önerisi: Root uninstaller
Bu programı açtıktan sonra uyarı gelirse sağdaki tuşu seçin. Sonra MDM / güncelleyici uygulamasına tıklayıp yedekleye basın ve silin.

Eğer başka sorunlarınız varsa sorabilirsiniz. :)

OBB dosyası yüklemek:
Bazen oyunlar normalden küçük boyutta APK ile gelebilir. Eğer oyun açılmıyorsa ve elinizde OBB dosyası yoksa, Google'dan o oyunun OBB dosyasını indirin. Daha sonra bir File Manager ile, OBB klasörünü (com.anchorfree.service gibi ismi oluyor bu dosyaların) Android/OBB/ klasörüne atın. Gerekiyorsa Play Store'dan aktifleştirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı