Arkadaşlar merhaba. Kablosuz kulaklık almaya karar verdim fakat çok kararsız kaldım. 200TL kadar bütçem var. Sizce GM pods mu? Mi Basic 2 mi? Veya baska bir öneriniz var mı?
Arkadaşlar merhaba. Kablosuz kulaklık almaya karar verdim fakat çok kararsız kaldım. 200TL kadar bütçem var. Sizce GM pods mu? Mi Basic 2 mi? Veya baska bir öneriniz var mı?
farkları çift telefon desteği var gm pods'da.
mi basic 2'de suya ve tere dayanıklılık var.
ve gm pods daha şık bir tasarıma sahip ama bu kişiden kişiye göre değişir.
Daha önce General Mobile'ın kablolu bir kulaklığını almıştım. Ses kalitesi gerçekten tatmin edici. Birkaç yıl önce olduğu için pek hatırlamıyorum ama o zamanlar güzel gelmişti. Ama ben sizin yerinizde olsam bunu alırdım; Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic - Hepsiburada
General Mobile GMPods inceleme videomuzda, firmanın ilk tam kablosuz kulaklığını inceliyoruz. Almalı mıyız? Ne kadar başarılı? Aklınızdaki tüm soruların
General Mobile GMPods inceleme videomuzda, firmanın ilk tam kablosuz kulaklığını inceliyoruz. Almalı mıyız? Ne kadar başarılı? Aklınızdaki tüm soruların
farkları çift telefon desteği var gm pods'da.
mi basic 2'de suya ve tere dayanıklılık var.
ve gm pods daha şık bir tasarıma sahip ama bu kişiden kişiye göre değişir.