Aslında MIUI'ın global sürümleri stabilite açısından evet berbat, fakat ne hikmetse China sürümleri yağ gibi akıyor, bu adamlar kendi torpaklarına çalışıyorlar, diğerlerini pek iplemiyorlar.
Xiaomi telefonlar çok pahalı almak isteyen Redmi alıyor Redmi telefonlarda (çoğu orta segment ve düşük segment telefonlar Redmi Note 11 gibi demiyorum) çok çabuk yavaşlamalar ve çökmeler gözüküyor.
Xiaomi telefonlar çok pahalı almak isteyen Redmi alıyor Redmi telefonlarda (çoğu orta segment ve düşük segment telefonlar Redmi Note 11 gibi demiyorum) çok çabuk yavaşlamalar ve çökmeler gözüküyor.
Dostum her şeyi fiyatına göre değerlendirmek gerekiyor. Telefonları TL bazından değil dolar bazından değerlendirin. Senin Redmi dediğin cihazlar Samsung başta olmak üzere çoğu rakibinden daha ucuz. Kaldı ki senin Redmi dediğin cihazlar Hindistan da üç tekerlekli motosiklet kullanan seyyar satıcılar tarafından peynir ekmek gibi satılıyor. Kısacası 250 dolarlık telefonlardan üstün bir performans bekliyorsunuz. Türkiye de bu cihazların 6000 TL'ye satılması hiç bir anlam ifade etmiyor.