MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 24 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar elimde boş duruyor. Buna Custom ROM atıp deneyler yapmak istiyorum. G310'a uygun Custom ROM var mıdır?
Arkadaşlar elimde boş duruyor. Buna Custom ROM atıp deneyler yapmak istiyorum. G310'a uygun Custom ROM var mıdır?
O Oof Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 71 24 Ekim 2024 #2 MehmetBayrak dedi: Arkadaşlar elimde boş duruyor. Buna Custom ROM atıp deneyler yapmak istiyorum. G310'a uygun Custom ROM var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdığım kadarıyla cihaza uygun Custom ROM yok. Ne yapacağınıza bağlı olarak root ile bir şeyler deneyebilirsiniz.
MehmetBayrak dedi: Arkadaşlar elimde boş duruyor. Buna Custom ROM atıp deneyler yapmak istiyorum. G310'a uygun Custom ROM var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdığım kadarıyla cihaza uygun Custom ROM yok. Ne yapacağınıza bağlı olarak root ile bir şeyler deneyebilirsiniz.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 24 Ekim 2024 #3 MehmetBayrak dedi: Arkadaşlar elimde boş duruyor. Buna Custom ROM atıp deneyler yapmak istiyorum. G310'a uygun Custom ROM var mıdır? Genişletmek için tıkla... Custom ROM yok o cihaza. Sorunları ile uğraşırım dersen GSI kurabilirsiniz.
MehmetBayrak dedi: Arkadaşlar elimde boş duruyor. Buna Custom ROM atıp deneyler yapmak istiyorum. G310'a uygun Custom ROM var mıdır? Genişletmek için tıkla... Custom ROM yok o cihaza. Sorunları ile uğraşırım dersen GSI kurabilirsiniz.