K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Elimde bir adet GM21 (G310) var. Bu cihaza göre hafif bir Custom ROM var mı acaba?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.182 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Ocak 2024 #2 AOSP ya da crDroid GSI ROM kurabilirsiniz.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: AOSP'ya da crDroid GSI ROM kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
Heribert Yavuz dedi: AOSP'ya da crDroid GSI ROM kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.182 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Ocak 2024 #4 K.Makise dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Generic System Image (GSI) list - phhusson Are you looking for a GSI ROM for your Android device? If so, you have come to the right place! GSI stands for Generic System Image, and it is a pure Android magiskzip.com
K.Makise dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Generic System Image (GSI) list - phhusson Are you looking for a GSI ROM for your Android device? If so, you have come to the right place! GSI stands for Generic System Image, and it is a pure Android magiskzip.com
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #5 Elimde bir adet GM21 (G310) var. Bu cihaza göre hafif bir Custom ROM var mı acaba? Şahsen ben gsi önermiyorum. K.Makise dedi: Elimde bir adet GM21 (G310) var. Bu cihaza göre hafif bir Custom ROM var mı acaba? Genişletmek için tıkla... K.Makise dedi: Elimde bir adet GM21 (G310) var. Bu cihaza göre hafif bir Custom ROM var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım.Cihaza uygun custom rom Yok.Gsi ise performansı kötü. En iyisi stock rom. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
Elimde bir adet GM21 (G310) var. Bu cihaza göre hafif bir Custom ROM var mı acaba? Şahsen ben gsi önermiyorum. K.Makise dedi: Elimde bir adet GM21 (G310) var. Bu cihaza göre hafif bir Custom ROM var mı acaba? Genişletmek için tıkla... K.Makise dedi: Elimde bir adet GM21 (G310) var. Bu cihaza göre hafif bir Custom ROM var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım.Cihaza uygun custom rom Yok.Gsi ise performansı kötü. En iyisi stock rom.