B BeRaT25 Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 GM22 Plus telefonu var ve telefon ile oyun oynayacağım zaman oyunu tam ekran olarak oynayamıyorum. Sorunu nasıl çözebiliriz? Dosya Ekleri Screenshot_20220805-201306.png 731,1 KB · Görüntüleme: 54
GM22 Plus telefonu var ve telefon ile oyun oynayacağım zaman oyunu tam ekran olarak oynayamıyorum. Sorunu nasıl çözebiliriz?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 5 Ağustos 2022 #2 Tam ekran modu olabilir ayarlarda. Xiaomi de var. İsterseniz bir bakın.
B BeRaT25 Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 AnotherJourney dedi: Tam ekran modu olabilir ayarlarda. Xiaomi de var. İsterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef ayarlara baktığımda tam ekran modunu bulamadım
AnotherJourney dedi: Tam ekran modu olabilir ayarlarda. Xiaomi de var. İsterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef ayarlara baktığımda tam ekran modunu bulamadım
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 5 Ağustos 2022 #4 BeRaT25 dedi: Maalesef ayarlara baktığımda tam ekran modunu bulamadım Genişletmek için tıkla... Oyunun ikonuna basılı tutun. Uygulama bilgisi tarzı bir yer olması lazım. Oraya basın. Orada tam ekran modu var mı? Aklıma tek bu geliyor.
BeRaT25 dedi: Maalesef ayarlara baktığımda tam ekran modunu bulamadım Genişletmek için tıkla... Oyunun ikonuna basılı tutun. Uygulama bilgisi tarzı bir yer olması lazım. Oraya basın. Orada tam ekran modu var mı? Aklıma tek bu geliyor.
B BeRaT25 Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #5 AnotherJourney dedi: Oyunun ikonuna basılı tutun. Uygulama bilgisi tarzı bir yer olması lazım. Oraya basın. Orada tam ekran modu var mı? Aklıma tek bu geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır bu da olmadı
AnotherJourney dedi: Oyunun ikonuna basılı tutun. Uygulama bilgisi tarzı bir yer olması lazım. Oraya basın. Orada tam ekran modu var mı? Aklıma tek bu geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır bu da olmadı