GM24 Pro vs Note 30 vs Redmi Note 12

Bende aktif olarak mi 8 Lite kullanıyorum gayet güzel bir deneyim yaşattı ancak 6 senenin sonunda artık ömrünü tamamladığı için yenisini alacağım 9500 TL altı olanlardan bakıyorum ama doğal olarak iyi bir cihaz bulmak zor gibi duruyor, en son Realme 10 veya Note 12 alacağım gibi duruyor :/

Ayrıca yardımınız için teşekkür ederim hocam ☺️

Rica ederim hocam ama kendi deneyimlerim ve sizin deneyiminizle aldığım bir duyum uyuşuyor sanırım. Duyduğuma göre Redmi serisi cihazlar uzuyor ama mi serisi cihazlar uzun süre sorun çıkartmıyor diye duymuştum. Sanırım gerçekmiş.

Rica ederim hocam ama kendi deneyimlerim ve sizin deneyiminizle aldığım bir duyum uyuşuyor sanırım. Duyduğuma göre Redmi serisi cihazlar uzuyor ama mi serisi cihazlar uzun süre sorun çıkartmıyor diye duymuştum. Sanırım gerçekmiş.
Evet hocam redmi daha uygun fiyatlı ancak fiyat düştükçe malzeme kalitesi vs. düşüyor doğal olarak, amacım kamera açısından uzun süre tatmin etsin çünkü artık oyun vs. oynamıyorum mobilden.

Bu bütçede çoğu telefon JN1 sensörünü kullanıyor. Hepsinin kamera konusunda performansı neredeyse aynı olur.
O zaman A24 ü tavsiye etme sebebiniz ne tam olarak hocam? Bilmediğim için soruyorum A15 daha cazip özelliklere sahip gibi duruyor keza GM24 ve Note 12 de öyle

O zaman A24 ü tavsiye etme sebebiniz ne tam olarak hocam? Bilmediğim için soruyorum A15 daha cazip özelliklere sahip gibi duruyor keza GM24 ve Note 12 de öyle
Kamera performansının sizin için önemli olduğunu söylemiştiniz. A25 OIS desteğine sahip. İşlemci olarak A25 daha önde. Test sonuçlarına da bakabilirsiniz isterseniz.

Pardon hocam A25 yazmışım. A24 olacaktı o.
Hocam peki Tecno Camon nasıl? Camon 20 veya 20 Pro fena durmuyor ona göre A24 alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı