Rehber GM5 Plus kulaklık simgesi ve pil yüzdesi gösterme

irfanGnll

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
GM5 Plus telefonunuzda orijinal olarak kulaklık takınca simge gelmiyor ve şarj yüzdesi de görünmüyor.

-Telefon ekran kilidi açıkken yukarıdan aşağıya kaydırıp yukarıda Wi-Fi-şebeke-pil-Bluetooth menülerinin çıktığı ekranı getirin.
-Yukarıdaki ayarlar simgesine basılı tutun.
-En altta (telefon hakkındanın üstünde) sistem arayüz ayarlayıcısı menüsü gelecektir. Oraya girin.
-Durum çubuğu menüsüne girin.
-Mikrofonlu kulaklık seçeneğini aktif yapın.
-Aşağıdaki pil (şarj olurken yüzdeyi göster) seçeneğini (her zaman yüzdeyi göster) olarak değiştirin.
-Tüm menülerden çıkış yapın.

Bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 senelik telefon için iyi rehber. Stock rom kullananlar için iyi olmuş :D
Bu telefonu yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Arada arızalanıyor felan. Telefon sıfırlanıyor. O zaman nasıl olurdu diye düşünüp duruyordum. Hem kendime böyle bir durumda kısa yol oldu, hem de hala kullanan varsa rehber.

Bu telefonu yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Arada arızalanıyor felan. Telefon sıfırlanıyor. O zaman nasıl olurdu diye düşünüp duruyordum. Hem kendime böyle bir durumda kısa yol oldu, hem de hala kullanan varsa rehber.
Benim de 5 senem oldu bıktım artık. Kısa bir süre sonra değişimi yapmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı