G GM5PLUS Hectopat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 3 18 Kasım 2016 #1 Başlıkta da yazdığı gibi ön kamera flaşı bazen çalışmıyor, neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2016
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 18 Kasım 2016 #2 GM5PLUS dedi: Başlıkta da yazdığı gibi ön kamera flaşı bazen çalışmıyor, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Açmadığınız için? Otomatikteyse ışığa göre çalışır.
GM5PLUS dedi: Başlıkta da yazdığı gibi ön kamera flaşı bazen çalışmıyor, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Açmadığınız için? Otomatikteyse ışığa göre çalışır.
G GM5PLUS Hectopat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 3 18 Kasım 2016 #3 Otamatikte değil onlara dikkat ediyorum bazı forumlarda da okudum aynısı bazı kullanıcılar da da varmış
Otamatikte değil onlara dikkat ediyorum bazı forumlarda da okudum aynısı bazı kullanıcılar da da varmış
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Kasım 2016 #4 GM5PLUS dedi: Otamatikte değil onlara dikkat ediyorum bazı forumlarda da okudum aynısı bazı kullanıcılar da da varmış Genişletmek için tıkla... Otomatiktedir o. Hani bazen çalışıp bazen çalışmaması olmaz. İlk aldığımda bende de böyle bir sorun vardı, sonra anladım ışığa göre çalıştığını.
GM5PLUS dedi: Otamatikte değil onlara dikkat ediyorum bazı forumlarda da okudum aynısı bazı kullanıcılar da da varmış Genişletmek için tıkla... Otomatiktedir o. Hani bazen çalışıp bazen çalışmaması olmaz. İlk aldığımda bende de böyle bir sorun vardı, sonra anladım ışığa göre çalıştığını.
G GM5PLUS Hectopat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 3 19 Kasım 2016 #5 Bide telefon okadar hasaski cebimde yamuldu elimle düzeltti