m19kng Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Her yerden sorunlar var. Android 8'de bazı oyunlarım açılmıyor 8 altı güzel bir ROM var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 27 Ocak 2022 #2 Ben telefonu ikiye bölmeden önce MIUI ROM kullanıyordum.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.783 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 m19kng dedi: Her yerden sorunlar var. Android 8'de bazı oyunlarım açılmıyor 8 altı güzel bir ROM var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o telefonu ROM'un kurtaracağını sanmıyorum.
m19kng dedi: Her yerden sorunlar var. Android 8'de bazı oyunlarım açılmıyor 8 altı güzel bir ROM var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o telefonu ROM'un kurtaracağını sanmıyorum.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 27 Ocak 2022 #4 GM 5 Plus ROM önerisi Merhabalar, telefonumda hızlı şarj azalışı, performans düşüklüğü vesaire sorunları yaşıyorum. ROM atsam düzelir mi? Android 9 ROM'u kurabilir miyim GM 5 Plus'a? Hangi ROM'u önerirsiniz? @İbrahim Gökhan hocam bilginiz var mıdır? www.technopat.net
GM 5 Plus ROM önerisi Merhabalar, telefonumda hızlı şarj azalışı, performans düşüklüğü vesaire sorunları yaşıyorum. ROM atsam düzelir mi? Android 9 ROM'u kurabilir miyim GM 5 Plus'a? Hangi ROM'u önerirsiniz? @İbrahim Gökhan hocam bilginiz var mıdır? www.technopat.net
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.783 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 hasuna dedi: Ben telefonu ikiye bölmeden önce MIUI ROM kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum iğrenç bir deneyimim oldu kendisiyle. Yeni telefona geçtiğime dinozor çağından modern çağa geldim.
hasuna dedi: Ben telefonu ikiye bölmeden önce MIUI ROM kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum iğrenç bir deneyimim oldu kendisiyle. Yeni telefona geçtiğime dinozor çağından modern çağa geldim.
m19kng Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #6 WindowsMan dedi: GM 5 Plus ROM önerisi Merhabalar, telefonumda hızlı şarj azalışı, performans düşüklüğü vesaire sorunları yaşıyorum. ROM atsam düzelir mi? Android 9 ROM'u kurabilir miyim GM 5 Plus'a? Hangi ROM'u önerirsiniz? @İbrahim Gökhan hocam bilginiz var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Tek 2 tanemi var bu telefona
WindowsMan dedi: GM 5 Plus ROM önerisi Merhabalar, telefonumda hızlı şarj azalışı, performans düşüklüğü vesaire sorunları yaşıyorum. ROM atsam düzelir mi? Android 9 ROM'u kurabilir miyim GM 5 Plus'a? Hangi ROM'u önerirsiniz? @İbrahim Gökhan hocam bilginiz var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Tek 2 tanemi var bu telefona
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 27 Ocak 2022 #7 JourneyUİ ROM var ya da MIUI 10 ROM ikisi de çok güzel ROM'lar. m19kng dedi: Tek 2 tanemi var bu telefona. Genişletmek için tıkla... Hayır bir sürü AOSP ROM'ları mevcut.
JourneyUİ ROM var ya da MIUI 10 ROM ikisi de çok güzel ROM'lar. m19kng dedi: Tek 2 tanemi var bu telefona. Genişletmek için tıkla... Hayır bir sürü AOSP ROM'ları mevcut.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 27 Ocak 2022 #8 m19kng dedi: Tek 2 tanemi var bu telefona Genişletmek için tıkla... Hayır, xda-developers.com gibi sitelere bakmanızı tavsiye ederim.
m19kng dedi: Tek 2 tanemi var bu telefona Genişletmek için tıkla... Hayır, xda-developers.com gibi sitelere bakmanızı tavsiye ederim.
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 15 Aralık 2022 #9 Reserraction Remix 5.7.4 yükle.