- Makaleler
- 110
Ben de Lise 3'lüyüm. Bataryası 3100 MAh olduğu için yetiyor. Gerçi bizde sabah alıp akşam veriyorlar...Asıl bir yanlışım oldu ise ben özür dilerim.Bende öğrenciyim, Lise 2'ye giden biriyim yani. De benim günlerim basketbol ile geçtiği için, gün boyu dışarıda oluyorum. Sahada falan baya resim çekiyorum, SnapChat'i aktif kullanıyorum, bu yüzden kamera takıntım var. Senden ricam, GM5+ ile çektiğin bir fotoğrafı paylaşabilir misin? Gece çekimi değil bu arada, gündüz aydınlık bir resim. Bugün tekrar mağazaya gidip elime aldım da, alasım geliyor, bi an diyorum bozulursa ne yaparım. Çünkü sen bilir misin bilmiyorum ama, buradaki eskiler bilir, ben teknik servislerden çok çektim. Yoksa gold rengi alınmayacak gibi değil, usb type c falan, en güncel şeyler var resmen. A3 2016 gönlümü aldı işte, yada XA var, içimden bir ses (XA vs GM5+ için) MTK'dan korkacağana, git GM'nin servisinden kork, en azından düzgün bir arayüzün, düzgün bir donanımın olsun. Diğer bir ses ise (GM5+ vs A3 2016 için) GM'nin servisi ile uğracaşağına, Samsung'un arayüzü ile uğraş, kassa da düzeltmeye çalışırsın, servisiyle uğraşmazsın. Ama 2016 yılında, 1.5 GB'lı bir Android almak, telefonun kullanıcısı da çok az, kimseye soramıyorum.
güncelledim bir sıkıntı yaşamadım. arayüz falan da gayet hoş. parlaklığından memnunum ışık altında okunurluğu da çok iyi. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ram düşük olması alırken tereddüt ettirdi ama gayet yetiyor. Hiç oyun oynamadım ama oyun performansı nedir bilemem.Sonunda bir tane A3 2016 kullanıcısı buldum.Telefonu Android 6.0.1'e güncellediniz mi? Arayüzde herhangi bir takılma olmuyor değil mi?
...kamera takıntım var. Senden ricam, GM5+ ile çektiğin bir fotoğrafı paylaşabilir misin?
gm5+ ile arasında kalmıştım ama ikisini de elime aldım ve A3 2016 aldım telefon günlük kullanımda şarjda vb hiç ısınmıyor tutuşu çok güzel. Özellikleri de bana yetiyor uzun kullanımda yavaşlar mi bilemem ama çok memnunum.
Buyurun:
(Resimlerin kaliteleri bozulabilir, zira normalde 5mb olan dosyaları 800Kb'ye indirdim.)
Eki Görüntüle 197654 Eki Görüntüle 197655 Eki Görüntüle 197656 Eki Görüntüle 197658 Eki Görüntüle 197659 Eki Görüntüle 197660
@Berkant Ayhan Karabudak Huawei P9 Lite modeline bakabilirsin. 1000 TL altına bulunabiliyor ve batarya ve kamera olarakta başarılı bir telefon.
Madem öyle, o zaman size kullanıcı deneyimlerini açıklayayım;
Kamera başarılı zira Sony lens ve sensör kullanılmış. Fotoğraf çekeceğiniz zaman, dokunduğunuz yere göre yaptığı ayarlamalar başarılı. Ayrıca ön ve arka kameranın 13 mp olması, ikisinde de çift flash olması GM'in bizi şaşırtan yeniliklerinden.
Pil yeterliliği tatmin edici. 3100 MAh batarya kapasitesi var. Bu bana 1 gün, hatta 1.5 gün yetmekte. Dengeli kullanıldığı sürece iyi sonuçlar vermekte.
Saf Android olması, Samsung'daki gibi gereksiz uygulamaları olmaması, Android sisteminin Samsung'a göre az yer kaplaması, 3 sene boyunca güncelleme garantisi ve Android 7 çıkar çıkmaz uygulama güncellemelerinin gelmesi güzel.
Kasa olarak, ince, arkası G4'deki gibi deri görünümlü plastik, ekran kenarları 2.5D kıvrımlı bu da hem tasarım açısından iyi bir nokta hem de köşelerden çarpma sonucu olan kırılmaları nisbeten önlemekte.
USB Type - C olması başarılı. Faka zannesersem USB 2.0 destekliyor.
Cihaz böyle. Parasını hak ediyor. Şu ana kadar, gerek donanım, yazılım, tasarım olarak eski Note 2'm ve GM Discovery'im gibi yarı yolda bırakmadı.
Biraz uzun oldu, lakin yardımcı olacaktır...
Daha da bilgi: General Mobile GM 5 Plus
İyi sosyaller.
Kirin işlemciye çok yanaşmak istemiyorum. İşte eskiden ROM'cu olmanın kötü yanları, Snapdragondan vazgeçemiyor insan.
Hocam ben de almayı düşünürken yorumlar yüzünden vaz geçecektim, lakin elime alıp adam gibi inceleyince ne olduğunu gördüm.
Öncelikle açıklama için çok teşekkür ederim, ihtiyacım vardı buna. Telefon dediğiniz gibi parasını kesinlikle hakkediyor. Bozulursa da uğraşırım servisiyle ne yapayım? Gidip 1.5GB RAM'e girmek istemiyorum, tamam RAM eskisi gibi sıkıntı yaratmıyor ama, 1000TL'ye daha iyi özellikler varken içimde kalır GM5+. Evet sevmeyenler beğenmeyenler var, beni yorumları çok korkuttu yoksa zaten ben başta kararımı GM5+ olarak vermiştim. Ama Gold renkten başka bir şey almam, çünkü çok çekici. Artık kararımı kesinleştiriyorum, düşünmekten başım ağrıdı. Bozulursa da içim acımaz en azından, çok para vermedim derim. Zorluklarla alacağım ancak, bari almışken en azından güncel kalabilecek bir cihaz almalıyım. Videolarda ki kamera testlerinde görüntüler kötü duruyordu ama videolar sıkıştırıldığı için olsa gerek, lakin sizin attığınız fotoğraflar gayet iyi. Evde bir tane GM Discovery 1 var, o discovery'deki sıkıntıların hiçbiri yok mesela.Birazda şans işi cidden ama, kaç gündür araştırıyorum kıyaslıyorum, GM5+'ı geçen bir cihaz yok. Alır keyfime bakarım, Android 9'a kadar gider galiba.