The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.527 Makaleler 49 Çözümler 12 4 Eylül 2021 #11 SEMIKAANCAKIR dedi: O zaman fazla gibi. Ortam ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Ortam balkon. Dışarı da yani.
SEMIKAANCAKIR dedi: O zaman fazla gibi. Ortam ısısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Ortam balkon. Dışarı da yani.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #12 @The Tribal Chief büyük ihtimal bataryası şişti veya arızalandı çok üstüne yüklenme yangın çıkartma ihtimali yüksek.
@The Tribal Chief büyük ihtimal bataryası şişti veya arızalandı çok üstüne yüklenme yangın çıkartma ihtimali yüksek.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #13 The Tribal Chief dedi: Ortam balkon. Dışarı da yani. Genişletmek için tıkla... Sanırım hava serin. Arka planda kaç uygulama var hocam? Ben 3 yıldır kullanıyorum arka planda çok uygulama olmadıkça boşta ısındığını görmedim.
The Tribal Chief dedi: Ortam balkon. Dışarı da yani. Genişletmek için tıkla... Sanırım hava serin. Arka planda kaç uygulama var hocam? Ben 3 yıldır kullanıyorum arka planda çok uygulama olmadıkça boşta ısındığını görmedim.
L labour Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 218 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #14 XEfe.Bey dedi: @The Tribal Chief büyük ihtimal bataryası şişti veya arızalandı çok üstüne yüklenme yangın çıkartma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Yanmaz o kadar da değil.
XEfe.Bey dedi: @The Tribal Chief büyük ihtimal bataryası şişti veya arızalandı çok üstüne yüklenme yangın çıkartma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Yanmaz o kadar da değil.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #15 @mega Big Mac çok kaliteli bir telefon değil içindeki batarya merdiven altı apartman bile uçar. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.527 Makaleler 49 Çözümler 12 4 Eylül 2021 #16 SEMIKAANCAKIR dedi: Sanırım hava serin. Arka planda kaç uygulama var hocam? Ben 3 yıldır kullanıyorum arka planda çok uygulama olmadıkça boşta ısındığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Baya var. Son düzenleme: 4 Eylül 2021
SEMIKAANCAKIR dedi: Sanırım hava serin. Arka planda kaç uygulama var hocam? Ben 3 yıldır kullanıyorum arka planda çok uygulama olmadıkça boşta ısındığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Baya var.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #17 The Tribal Chief dedi: Bayağı var. Genişletmek için tıkla... Arka plandakiler yüzündendir. Onları kapatın hocam normale dönecektir.
The Tribal Chief dedi: Bayağı var. Genişletmek için tıkla... Arka plandakiler yüzündendir. Onları kapatın hocam normale dönecektir.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.527 Makaleler 49 Çözümler 12 4 Eylül 2021 #18 XEfe.Bey dedi: @mega Big Mac çok kaliteli bir telefon değil içindeki batarya merdiven altı apartman bile uçar. Genişletmek için tıkla... Hocam, felaket tellalı gibisin. O kadar olacağını sanmıyorum.
XEfe.Bey dedi: @mega Big Mac çok kaliteli bir telefon değil içindeki batarya merdiven altı apartman bile uçar. Genişletmek için tıkla... Hocam, felaket tellalı gibisin. O kadar olacağını sanmıyorum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #19 The Tribal Chief dedi: Hocam, felaket tellalı gibisin. O kadar olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O arkadaşı umursamayın hocam. Kendileri dünyadaki en dandik kasalardan biri olan Clevo'ya bile en iyi kasa diyen biri.
The Tribal Chief dedi: Hocam, felaket tellalı gibisin. O kadar olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O arkadaşı umursamayın hocam. Kendileri dünyadaki en dandik kasalardan biri olan Clevo'ya bile en iyi kasa diyen biri.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.527 Makaleler 49 Çözümler 12 4 Eylül 2021 #20 SEMIKAANCAKIR dedi: O arkadaşı umursamayın hocam. Kendileri dünyadaki en dandik kasalardan biri olan Clevo'ya bile en iyi kasa diyen biri. Genişletmek için tıkla... 2 dakikada apartmanı havaya uçurdu.
SEMIKAANCAKIR dedi: O arkadaşı umursamayın hocam. Kendileri dünyadaki en dandik kasalardan biri olan Clevo'ya bile en iyi kasa diyen biri. Genişletmek için tıkla... 2 dakikada apartmanı havaya uçurdu.