5 505422 Decapat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 31 17 Haziran 2023 #1 Selam. Arrow OS un GM8 desteği olduğunu fark ettim ancak linklerin 2side patlak elinde ZIP olan atabilir mi bir şekilde?
Selam. Arrow OS un GM8 desteği olduğunu fark ettim ancak linklerin 2side patlak elinde ZIP olan atabilir mi bir şekilde?
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 505422 dedi: Selam. Arrow OS un GM8 desteği olduğunu fark ettim ancak linklerin 2side patlak elinde ZIP olan atabilir mi bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Siteden sildiler sanırım. Bende de vardı yanlışlıkla sildim. Bilseydim upload ederdim.
505422 dedi: Selam. Arrow OS un GM8 desteği olduğunu fark ettim ancak linklerin 2side patlak elinde ZIP olan atabilir mi bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Siteden sildiler sanırım. Bende de vardı yanlışlıkla sildim. Bilseydim upload ederdim.
Suzikisan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 199 Çözümler 3 6 Ağustos 2023 #3 ArrowOS - Downloads soldan GM seçin ve altta çıkan seçneğe gidin, kolay gelsin.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 Suzikisan dedi: ArrowOS - Downloads soldan GM seçin ve altta çıkan seçneğe gidin, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Silmişler işte oradan.
Suzikisan dedi: ArrowOS - Downloads soldan GM seçin ve altta çıkan seçneğe gidin, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Silmişler işte oradan.