GM9 vs Xiaomi Redmi Note 8

Aman uzak dur diyemem. Eleştiri yapılmalıdır, kötü ve iyi yönler belirtilmelidir ama asla alınmaz diyemem. Ki bunu GM8 ile yazıyorum. Memnunum.
 
Bu tianma panel ne oluyor pek bir bilgim yok.

Bildiğin telefon ekranı, tianma paneller genelde sıkıntı çıkarıyor bende olduğu gibi bende Redmi Note 8 kullanıyorum tianma panel yaklaşık 1 aydır hayalet ekran sıkıntısı çekiyorum. tabi bundan korunmak için seçenekler var ama kesin değil çok fazla ısınmasını engellemek, çok fazla parlaklık açmamk gibi ama dediğim gibi kesin değil.
 

Alırken nasıl anlayacağız farkını, satıcılar bilgili mi acaba bu konuda? Yakın zamanda ablam için düşünüyorum da ondan sordum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alırken nasıl anlayacağız farkını, satıcılar bilgili mi acaba bu konuda? Yakın zamanda ablam için düşünüyorum da ondan sordum?

Telefonun ayarlar bölümünden telefon hakkındaya tıklayıp çekirdek sürümüne 4 defa tıklayıp software versiyon sekmesine tıklayacaksın ardından LCM infermation bölümünde panel yazıyor.
 
Yapacak bir şey yok gözümüzde lazer, tarayıcı vb. şeyler yok maalesef. Ben bu zamana kadar 3 telefon değiştirdim hepsini açıp bakmışımdır.

İnternet'ten sipariş vericeğim için buna bakamıyacağım o zaman.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…