GMA 950 Windows 11 sürücüsü nereden bulunur?

veletkedyy

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: 8GB Ram i3 10TH GEN 120GB SSD
Meslek
Teknoloji
RAM
3GB
SSD veya HDD modeli
750GB
Ekran kartı
GMA 950
İşlemci
İNTEL PENTİUM T2080
Merhaba, GMA 950 Windows 11 sürücüsü arıyorum modifiyelide olabilir sıkıntı yoktur sadece sürücü olsun yeter. Tiny 11'e geçeceğim ondan bir de öylesine.

Ekran kartının Windows 11 sürücüsü yoktur muhtemelen, çağ dışı bir işlemcinin iGPU'su.

Bu sisteme Windows 7'den sonrasını kurmak hata bence. Çok aşırı zayıf. En iyi ihtimal Windows 8.1 kurulur.

Bu sisteme Windows 7'den sonrasını kurmak hata bence. Çok aşırı zayıf. En iyi ihtimal Windows 8.1 kurulur.
Bu profil ne böyle ben daha yeni başladım burda Aktif olmaya istergam ı sildim diye bu işin adamı helal olsun

Bilmeyen arkadaşlar için GMA 950 bilinen iGPU yani işlemci içine entegre ekran kartları gibi değil anakarta harici bir çip olarak gömülü bir ekran kartıdır. Bildiğim kadarıyla LGA 775 anakartlar ile kendisi tarihe karıştı ve sürücü desteği yok. Ancak modlu Xeon sistemde Windows 11 kurmuştum üçüncü parti sürücü yükleme araçları ile kurulan fosil sürücüsü ile problem yaratmadan çalışıyordu.

Eğlencesine kuracağım sonra zaten LTSB 2015 Windows 10 kuracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…