Telefon onayını kendi telefonundan yapıyorsan her şey olabilir ama enteresan işler yaparsa alan kişiler emniyetten aranırsın her türlü benim değil diye yalan sıkabilirsin başın da yanabilir. 3-5 lira için başının ağrımasını isteyeceğin şeyler değil.Gmail açıp satarak para kazanıyorum fakat aklımda bir soru var, herhangi bir suç durumunda Gmail'i kullanan kişi mi yoksa açan kişi mi suçlu olur?
Telefon onaysız satıyorum.Telefon onayını kendi telefonundan yapıyorsan her şey olabilir ama enteresan işler yaparsa alan kişiler emniyetten aranırsın her türlü benim değil diye yalan sıkabilirsin başın da yanabilir. 3-5 lira için başının ağrımasını isteyeceğin şeyler değil.
gmaili açıp verdiğin kişi %99 ihtimalle reklam çıkıyor (sahte a101 hgs siteleri vs) sana kalmış mail başina 50 100 tl kazanıcam diye bu riske değmez.Gmail açıp satarak para kazanıyorum fakat aklımda bir soru var, herhangi bir suç durumunda Gmail'i kullanan kişi mi yoksa açan kişi mi suçlu olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.