Gmail açıp satmaktan bir şey olur mu?

mx999

Picopat
Daha fazla  
Gmail açıp satarak para kazanıyorum fakat aklımda bir soru var, herhangi bir suç durumunda Gmail'i kullanan kişi mi yoksa açan kişi mi suçlu olur?

Net bir şey diyemezsin, tespit edilme durumu var yakalanan kişi ben kullanmıyordum, çalınmış vb. şeyler diyebilir. (Hukukçuya sordum buna benzer bi cevap aldım.)

Gmail açıp satarak para kazanıyorum fakat aklımda bir soru var, herhangi bir suç durumunda Gmail'i kullanan kişi mi yoksa açan kişi mi suçlu olur?
Telefon onayını kendi telefonundan yapıyorsan her şey olabilir ama enteresan işler yaparsa alan kişiler emniyetten aranırsın her türlü benim değil diye yalan sıkabilirsin başın da yanabilir. 3-5 lira için başının ağrımasını isteyeceğin şeyler değil.

Telefon onayını kendi telefonundan yapıyorsan her şey olabilir ama enteresan işler yaparsa alan kişiler emniyetten aranırsın her türlü benim değil diye yalan sıkabilirsin başın da yanabilir. 3-5 lira için başının ağrımasını isteyeceğin şeyler değil.
Telefon onaysız satıyorum.

gmaili açıp verdiğin kişi %99 ihtimalle reklam çıkıyor (sahte a101 hgs siteleri vs) sana kalmış mail başina 50 100 tl kazanıcam diye bu riske değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı