Gmail adresi ile Reddit'te izinsiz hesap oluşturulmuş

efe.varoll

Decapat
Arkadaşlar, yeni telefona geçtim. Eskisi de hala bende, sıfırladım. Reddit'e gireyim dedim, login with google seçtim öyle girdim fakat farklı bir hesap çıktı karşıma (u/Administrative-Comb7 diye bi hesap hiçbir şey yapılmamış). 2 ay önce (Ben yapmadım) bu maille hesap oluşturulmuş ama aynı maille benim bir hesabım zaten var. Ne yapmalıyım? Hesabım çalınmış mıdır? Aynı maille girdiğim kendi hesabım varken nasıl baika hesap olabiliyor lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
Şu ip adreslerini bulduö şifrelerde 172.
Login with Google seçeneğini seçmeden, yalnızca mailinizi girerek oturum açmayı deneyin.
öyle benim kendi hesabıma gidiyor sorun yok. Fakat ben 2 ay önce böyle bir reddit açmadım.
Şu ip adreslerini buldum şifrelerde 172.16.40.1:8002
85.111.56.228
Bu ip adresleriyle ilgili kayıtlı şifreler vardı ve yanlış hatırlamıyorsam birinde tc numaram yazıyordu.
Korkuyorum yardom edin bir şey olmaz değil mi 2 ay çnce virtual machine 2 dye biri girmiş hesaba şifremi değştim 2fa açtım
Arkadaşlar bilen biri ne yapmalıyım söylerse güzel olur tc numaram, adım soyadım ve telefon numaram ellerinde olabilir. Ferçi şimdiye kadar bir şey yaşamadım büyük ihtimalle lamer idi ama emin de değilim.
Sanıeım virtual machine tercent ile pubg mobile girmemle alakalı emin deüilim. Arkadaşlar ne yapatım şifre falan değiştirdim ama bu ip adreslerine ben girmedim.
Whois Lookup Captcha şöyle bir şey buldum bu ip ile hesaba giriş falan yapılmıştı nedir bu ben yapmış olabilir miyim bunu nedir bu 172.16.40.1:8002 ip ve prt numarası?
Bir de şunu buldum ibb binasının yanında bi yerde görünüyordu ip adresi 85.111.56.228 bir araştırır mısınız? Risk altında olabilirim.
Bir de şunu buldum ibb binasının yanında bi yerde görünüyordu ip adresi 85.111.56.228 bir araştırır mısınız server mı yoksa cihaz mı? Risk altında olabilirim. Bir el atın yarın türk telekomu ve polisi arayacağım zaten.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-08-28-03-12-16-091_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-08-28-03-12-16-091_com.android.chrome.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Şu IP adreslerini bulduö şifrelerde 172.

Öyle benim kendi hesabıma gidiyor sorun yok. Fakat ben 2 ay önce böyle bir Reddit açmadım.
Şu IP adreslerini buldum şifrelerde 172.16. 40.1:8002
85.111.56.228
Bu IP adresleriyle ilgili kayıtlı şifreler vardı ve yanlış hatırlamıyorsam birinde T.C. numaram yazıyordu.
Korkuyorum yardom edin bir şey olmaz değil mi 2 ay CNC'e Virtual machine 2 dye biri girmiş hesaba şifremi değştim 2FA açtım.
Arkadaşlar bilen biri ne yapmalıyım söylerse güzel olur T.C. numaram, adım soyadım ve telefon numaram ellerinde olabilir. Ferçi şimdiye kadar bir şey yaşamadım büyük ihtimalle lamer idi ama emin de değilim.
Sanıeım Virtual machine tercent ile PUBG Mobile girmemle alakalı emin deüilim. Arkadaşlar ne yapatım şifre falan değiştirdim ama bu IP adreslerine ben girmedim.
Whois Lookup Captcha şöyle bir şey buldum bu IP ile hesaba giriş falan yapılmıştı nedir bu ben yapmış olabilir miyim bunu nedir bu 172.16. 40.1:8002 IP ve prt numarası?
Bir de şunu buldum İBB binasının yanında bir yerde görünüyordu IP adresi 85.111.56.228 bir araştırır mısınız? Risk altında olabilirim.
Bir de şunu buldum İBB binasının yanında bir yerde görünüyordu IP adresi 85.111.56.228 bir araştırır mısınız server mı yoksa cihaz mı? Risk altında olabilirim. Bir el atın yarın Türk Telekom'u ve polisi arayacağım zaten.

Çözebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı