Çözüldü Gmail adresi kaç güne silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
E-posta adresimi sildim ama istersem hala giriş yapabiliyorum. Bu e-posta adresi kalıcı olarak kaç güne silinir? Bir de silindikten sonra bu e postaya Instagram adresi bağlıydı oda silinir mi?

Son düzenleme:
Çözüm
Silme talebi gönderdiysen 30 gün içinde silinir. Eğer göndermediysen tam hatırlamıyorum uzun bir süre hesap kalıyor. Sonra kullanılmadı onaylanınca kendiliğinden siliniyor. Ama dediğim gibi kısa sürede silinmez.
Orasını bilmiyorum ama, e-posta adresinin bağlı olduğu diğer platformlara girip e-posta adresini değiştir. İleride sıkıntı olabiliyor, ben yaşamıştım.

Orasını bilmiyorum ama, e-posta adresinin bağlı olduğu diğer platformlara girip e-posta adresini değiştir. İleride sıkıntı olabiliyor, ben yaşamıştım.

Ama şimdi Instagram hesabım o e-posta ya bağlıydı e postaya kod göndermeyi denedim şifre sıfırlamak için hesbı sildiğim için göndermedi. Ve ne gibi sıkıntılar oluyor?

Silme talebi gönderdiysen 30 gün içinde silinir. Eğer göndermediysen tam hatırlamıyorum uzun bir süre hesap kalıyor. Sonra kullanılmadı onaylanınca kendiliğinden siliniyor. Ama dediğim gibi kısa sürede silinmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ama şimdi Instagram hesabım o e-posta ya bağlıydı e postaya kod göndermeyi denedim şifre sıfırlamak için hesbı sildiğim için göndermedi. Ve ne gibi sıkıntılar oluyor?

Oluşabilecek problemler senin dediğin tarzdan. Bir platforma giriş yaparken e-posta doğrulaması istemesi ve senin o e-postaya erişiminin olmaması oluşabilecek sıkıntılardan. Onun haricinde herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.

Hesaba giriş yaparken hesap silindi diyor ama kurtarabilirsiniz diyor ve kurtarmayı seçtiğimde silinmiş olan hesaba kod gönderiyor ama hesaba kod gelmiyor silindiği için yani kısacası hesabı kurtarmıyorum zaten amacımda silmekti sizce silinirmi.

Oluşabilecek problemler senin dediğin tarzdan. Bir platforma giriş yaparken e-posta doğrulaması istemesi ve senin o e-postaya erişiminin olmaması oluşabilecek sıkıntılardan. Onun haricinde herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.

Yok o benim için problem değil zaten.

Hesaba giriş yapmak isterken bu şekilde çıkıyor ve kurtarmaya çalıştığımda sildiğim hesaba kod gidiyor ama kod gelmiyor yani bu hesap kesin silinir ve hiçbir şekilde giriş yapılamaz ve hesap çalınmaz değil mi? Hesabıma giriş yapabilirler mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240624-115320~2.jpg
    Screenshot_20240624-115320~2.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 42
Şifreyi bulurlarsa kurtarma bölümünden bulabilirler fakat hesap silinmiş yazıyor yakın zamanda ortadan yok olur diye düşünüyorum.

Şifreyi bulurlarsa kurtarma bölümünden bulabilirler fakat hesap silinmiş yazıyor yakın zamanda ortadan yok olur diye düşünüyorum.

Şifreyi hesabı silmeden önce random atarak bayağı uzun (kendim bile tahmin edemeyeceğim) şifre koymuştum her gün kontrol edeceğim silindimi diye inşallah silinir hemen.

Hepinize teşekkürler konu kilit.

Bir de şifreyi yazsam bile doğrulama kodu istiyor oda silinen hesaba kodu attığı için kısa ulaşılamıyor. Sizce alabilirler mi geri?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı