S S3lams Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 2 26 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar selam, bugün Vatan'dan ürün sipariş edecekken mail adresimi yanlışlıkla 1 harf eksik yazdım. Bir sorun olur mu? Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar selam, bugün Vatan'dan ürün sipariş edecekken mail adresimi yanlışlıkla 1 harf eksik yazdım. Bir sorun olur mu? Ne yapmam lazım?
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 26 Mayıs 2019 #2 Vatan Bilgisayar ile iletişime geçip düzeltin. Yazdığınız adres, telefon numarası doğruysa pek bir etkisi yok ancak siz yine de tedbirinizi alın.
Vatan Bilgisayar ile iletişime geçip düzeltin. Yazdığınız adres, telefon numarası doğruysa pek bir etkisi yok ancak siz yine de tedbirinizi alın.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 26 Mayıs 2019 #3 S3lams dedi: Arkadaşlar selam, bugün Vatan'dan ürün sipariş edecekken mail adresimi yanlışlıkla 1 harf eksik yazdım. Bir sorun olur mu? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şu anlık sıkıntı olmaz ama üründe bir sıkıntı olduğu zaman mail üzerinden iletişime geçiyorlar.
S3lams dedi: Arkadaşlar selam, bugün Vatan'dan ürün sipariş edecekken mail adresimi yanlışlıkla 1 harf eksik yazdım. Bir sorun olur mu? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şu anlık sıkıntı olmaz ama üründe bir sıkıntı olduğu zaman mail üzerinden iletişime geçiyorlar.
mavisis Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 90 26 Mayıs 2019 #4 Siparişinde oyun hediyeli bir ürün varsa mail üzerinden irtibat kuruyorsun. Problem olmaz ama 1 hafta içinde düzelttir.
Siparişinde oyun hediyeli bir ürün varsa mail üzerinden irtibat kuruyorsun. Problem olmaz ama 1 hafta içinde düzelttir.