Ayarları sıfırlamaktan kastınız tekrar abone havuzuna girmekse böyle bir yöntem yok. Abonelikten çıktığınız her uygulamanın içinr girip manuel olarak tekrar aboneliği açmalısınız.Gmail sekmelerinde Instagram aboneliklerinden falan çıktım maillerim gelmiyor. Ayarları sıfırlama gibi bir şey var mı?
Onu nası yapcam acaba? Bide sıfırlamak dediğimAyarları sıfırlamaktan kastınız tekrar abone havuzuna girmekse böyle bir yöntem yok. Abonelikten çıktığınız her uygulamanın içinr girip manuel olarak tekrar aboneliği açmalısınız.
Daha önce çok kez tanıtım olarak rapor edilmişse veya siz kendiniz bunu tanıtım olarak belirttiyseniz hep tanıtıma düşer. Ama yanlış hatırlamıyorsam; Spam, tanıtım gibi bölümlere gelen maile girip en alt bölümde spam değil veya tanıtım değil gibi bir seçenek olması lazım.Onu nası yapcam acaba? Bide sıfırlamak dediğim
Eki Görüntüle 2295411
Meslea birincile gelmesi gerek spotify maili tanıtıma geliyor instagram sosyala gidiyor
Hocam maillerim çok karışık yani hepsiyle uğraşılmaz bunlarnDaha önce çok kez tanıtım olarak rapor edilmişse veya siz kendiniz bunu tanıtım olarak belirttiyseniz hep tanıtıma düşer. Ama yanlış hatırlamıyorsam; Spam, tanıtım gibi bölümlere gelen maile girip en alt bölümde spam değil veya tanıtım değil gibi bir seçenek olması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.