Gmail çalınmış ve silinmiş

xomertrx

Kilopat
Arkadaşlar, ana mailime girdiğimde bir uyarı maili gelmiş ve diğer mailim çalınmış.

Diğer mailime girmeye çalıştığımda “Bu hesap yakın zamanda silindi ve kurtarılma ihtimali var. Bu hesabı kurtarmayı denemek için ‘Sonraki'yi tıklayın.” diyor ama sonrakine bastığımda “Google, bu hesapta oturum açılması için başka bir yol sağlamıyor.” diyor.

Birçok hesabım bu maile bağlıydı. LoL hesabım çalınmış bile; onun için Riot'un sitesinden hesap kurtarma yaptım ama daha cevap yok. Aynı şekilde birçok şey maile bağlıydı, şu an hangileri olduğunu da bilemediğim için kontrol de edemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
az önce böyle bir video gördüm bir bak istersen.

şu aralar sürekli insanların mailleri çalınıyor. neden acaba.

Kanka yardım edebilecek biri yok mu ya çoğu hesabımın bağlı olduğu bir maildi 612 level LoL hesabım gitti.

Birde hesabım galiba 18 yaş altı gözüküyormuş onun sayesinde silmişler.
Ama kurtarma e postasına mail gelmeden nasıl bunu yapıyolar anlamıyorum.

Google'a yaz riotada yaz LoL hesabını destek ile geri alabilirsin, yakın zamanlarda crackli yazılım indirdiysen muhtemelen o yüzden olmuştur.
Crackli yazılım indirdim ama sadece nasıl o maili çalıyorlar diğerlerine birşey olmuyor onu anlamadım.

Cookie gitmiştir veya uğraşmak istememiş olabilir sen diğer mail adresininde şifresini değiştir, PC'ye temiz kurulum yapmadan herhangi bir bilgini girme tekrar çalınacaktır.

valorant hesabımı satacaktım ve streamable.tr sitesinden bana uygulamayı indirip video kodunu atarmısın demişti bende buna kandım ne kadar salağım.
Ne yapmam gerekir diğer hesaplarımın çalınmaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…