Gmail gönderilen maili geri alma nasıl yapılır?

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim hesabımdan evden birisi çok saçma, yazım kurallarına uymayan bir maili belediyeye göndermiş. Benim adım yazıyor maildede. Yani içeriğinden değil ama yazılış biçiminden ve üsplup gerçekten utanç verici. Geri de silemiyorum, silecek yeri bulamadım, ne yapacağımı da şaştım.

Merhaba. Benim hesabımdan evden birisi çok saçma, yazım kurallarına uymayan bir maili belediyeye göndermiş. Benim adım yazıyor maildede. Yani içeriğinden değil ama yazılış biçiminden ve üsplup gerçekten utanç verici. Geri de silemiyorum, silecek yeri bulamadım, ne yapacağımı da şaştım.
Gönderilen bir mail silinemez. O mail artık kullanıcıya çoktan gitti.

Şaka gibi ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Gittiyse gitti WhatsApp gibi niye iptal edemiyoruz ki? Hiç kimse böyle bir özellik istemedi mi kaç senedir?

1697570684051.png

Buradaki çöp kutusu simgesinden siliyorsunuz.
Fakat sadece sizde silinir. Geri almak ise süresi geçtikten sonra imkansız.

Google'ın bu makalesinde de belirtildiği için, gönderilen maili geri çekmek için sadece kısa bir süre
(5 saniye) veriliyor. Bu süreyi de ayarlayabiliyorsunuz Gmail'de bulunan ayarlar kısmından. Maksimum 30 saniyeye çekilebiliyor.

Kötü bir şey yazıldıysa polisler yaka paça götürürdü kesin. Devlet memurlarına hakaret diye bir şey çıkardı falan. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ya yok küfür falan değil de saçma sapan üslupla yazılmış. Türkçe harf yok, cümle başı büyük harf yok. Ve yalvarır gibi yazmış sanki lütufta bulunacaklar bana zahmet edecekler. Telefondan bakmadıkları halde mailden halletmezler, gönderme dediğim halde göndermiş.

Ya yok küfür falan değil de saçma sapan üslupla yazılmış. Türkçe harf yok, cümle başı büyük harf yok. Ve yalvarır gibi yazmış sanki lütufta bulunacaklar bana zahmet edecekler. Telefondan bakmadıkları halde mailden halletmezler, gönderme dediğim halde göndermiş.
Sıkıntı yok. İçinizde kuruntu kalacak yine de. Ancak bir şey olmaz diye teselli edin kendinizi. Kafaya takılacak bir şey yok yani. Olan oldu artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı