Saat 11 civarlarında hesabım çalındı ve hesaba hiçbir erişimim yok.
Hesaba girmeye çalışıp Gmail'imi girince böyle bir hesap yok yeni hesap açın diyor.
Gmail hesabıma hala erişimim var girebiliyorum.
Diyelim ki hesaba Microsoft üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum bana sahte bir e mail gösteriyor.
em***@setmail.com gibi garip bir sahte mail yazıyor.
Gmail üzerinden gelen bildirimlere bakınca da Vietnam'dan giriş yapıldığı gözüküyor.
Google Hesabınızda, Gmail'de veya diÄer Google ürünlerinde tanımadıÄınız bir etkinlik fark ederseniz baÅka biri bunları izniniz olmadan kullanıyor olabilir. Google Hesabınızın veya Gmail'inizin saldır
support.google.com
Aynısı benim de başıma geldi. YouTube hesabım kapatıldı. 2 aşamalı doğrulama gibi gerekli güvenlik önlemlerini alsaydım bu başıma gelmezdi.
Sağlık olsun. Acilen varsa kayıtlı kartlarınız, finansal sıkıntıya sokulabileceğiniz hesaplarınız destek ekipleriyle iletişime geçerek kapatmanızı öneririm.
Saat 11 civarlarında hesabım çalındı ve hesaba hiçbir erişimim yok.
Hesaba girmeye çalışıp Gmail'imi girince böyle bir hesap yok yeni hesap açın diyor.
Gmail hesabıma hala erişimim var girebiliyorum.
Diyelim ki hesaba Microsoft üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum bana sahte bir e mail gösteriyor.
em***@setmail.com gibi garip bir sahte mail yazıyor.
Gmail üzerinden gelen bildirimlere bakınca da Vietnam'dan giriş yapıldığı gözüküyor.