RTX3060ASUS
Hectopat
Daha fazla
Selamlar herkese. Elimde 10 yıllık bir mail hesabı var ve şu güne kadar tüm oyunlarımda giriş yaptığım bir mail 5-6 senedir çok oyun oynayan birisi değilim güncel oynadığım oyunlarda bu maili kullanmamıştım fakat kardeşim büyüdü ve bir Nintendo alıyorum onun içinde oynayacağı birkaç oyunda yüklü miktarda para yatırdığım bir hesap var bunu bulmak istiyorum ona verirken en azından benim hesabımdan devam etsin Epic Games giriş yapıyorum fakat hesap bağlamak için doğrulama maili istiyor maili de doğrulamamışım zamanında farklı yollardan da olsa yani hack gibi şekillerde o maile ulaşmam lazım bunun dışında birkaç önemli bulut depolama gibi yerlerde yine bu maili istiyor ve içindeki fotoğraflar önemli yani kısacası ulaşmam lazım var mı bir fikri olan eğer yapabilecek varsa iletişim sağlarım bir şekilde belirli bir ücret karşılığı hesabı kurtarmaya da kabulüm artık çünkü cidden benim ve kardeşimin küçüklüğü bu maile bağlı yardım ederseniz çok sevinirim kurtartma kısmında hesap bana ait değil olarak gözüküyor yani daha doğrusu kanıtlanamıyor eski bir cihazdan girersem düzeleceği yazıyor birkaç yerde fakat bu çok zor çünkü o cihazlar bende değil.