D Darkkwindd Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #11 Darkkwindd dedi: İlk önce onu düşündüm ama sonrasında dediğim gibi kendi arama geçmişimde cinsel içerikli siteler var bu garip geliyor ben girmememe rağmen var örneğin pazartesi girmişim salı mesaj yollamışlar ama ben o saatlerde uyuyordum girdiğim saatlerde. Genişletmek için tıkla... şöyle bir istek şey geldi direk ben değilim dedim şifremi dğeiştim DirectX9 dedi: Şantaj mailinde sizin fotoğrafınız mı var yoksa sadece fotoğrafına sahip olduğunu mu iddia ediyor? Genişletmek için tıkla... sahip oldugunu iddia ediyor
Darkkwindd dedi: İlk önce onu düşündüm ama sonrasında dediğim gibi kendi arama geçmişimde cinsel içerikli siteler var bu garip geliyor ben girmememe rağmen var örneğin pazartesi girmişim salı mesaj yollamışlar ama ben o saatlerde uyuyordum girdiğim saatlerde. Genişletmek için tıkla... şöyle bir istek şey geldi direk ben değilim dedim şifremi dğeiştim DirectX9 dedi: Şantaj mailinde sizin fotoğrafınız mı var yoksa sadece fotoğrafına sahip olduğunu mu iddia ediyor? Genişletmek için tıkla... sahip oldugunu iddia ediyor
E Eb_Win Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #12 Darkkwindd dedi: Eki Görüntüle 2294225şöyle bir istek şey geldi direk ben değilim dedim şifremi dğeiştim sahip oldugunu iddia ediyor Genişletmek için tıkla... Mail i buraya atabilirmisiniz size iftira atılan mail
Darkkwindd dedi: Eki Görüntüle 2294225şöyle bir istek şey geldi direk ben değilim dedim şifremi dğeiştim sahip oldugunu iddia ediyor Genişletmek için tıkla... Mail i buraya atabilirmisiniz size iftira atılan mail
D Darkkwindd Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #13 Eb_Win dedi: Mail i buraya atabilir misiniz size iftira atılan mail. Genişletmek için tıkla... Maalesef atamam biri görmesin diye çöp kutusuna atmısım çöpün de sıfırlanma tarihiymiş uctu gitti.
Eb_Win dedi: Mail i buraya atabilir misiniz size iftira atılan mail. Genişletmek için tıkla... Maalesef atamam biri görmesin diye çöp kutusuna atmısım çöpün de sıfırlanma tarihiymiş uctu gitti.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #14 Darkkwindd dedi: Eki Görüntüle 2294225şöyle bir istek şey geldi direk ben değilim dedim şifremi dğeiştim. Sahip oldugunu iddia ediyor. Genişletmek için tıkla... İyi bari yalandır o korkuya gerek yok, siz yine de fotoğrafı atmasını isteyin kanıt olarak.
Darkkwindd dedi: Eki Görüntüle 2294225şöyle bir istek şey geldi direk ben değilim dedim şifremi dğeiştim. Sahip oldugunu iddia ediyor. Genişletmek için tıkla... İyi bari yalandır o korkuya gerek yok, siz yine de fotoğrafı atmasını isteyin kanıt olarak.
D Darkkwindd Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #15 Bu başlık altında bana yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim.
E Eb_Win Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #16 Darkkwindd dedi: Bu başlık altında bana yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinmi neler yaptın?
Darkkwindd dedi: Bu başlık altında bana yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinmi neler yaptın?
D Darkkwindd Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #17 Eb_Win dedi: Sorunu çözebildinmi neler yaptın? Genişletmek için tıkla... Günlerdir ne giriş denemesi ne tehlikeli bir hamle var Avast preminium üyelik satın alıp Gmail koruma yaptım.
Eb_Win dedi: Sorunu çözebildinmi neler yaptın? Genişletmek için tıkla... Günlerdir ne giriş denemesi ne tehlikeli bir hamle var Avast preminium üyelik satın alıp Gmail koruma yaptım.