Devrim1 Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Gmail hesabımın ismi kötü olduğu için yeni bir hesap açıp yönlendireceğim ama nasıl yönlendiririm?
KutsalMayonez Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 Nasıl yani? Hepsini manuel olarak ve tek tek aktarmanız gerekir Hepsini manuel olarak ve tek tek aktarmanız gerekir Hepsini manuel olarak ve tek tek aktarmanız gerekir
Nasıl yani? Hepsini manuel olarak ve tek tek aktarmanız gerekir Hepsini manuel olarak ve tek tek aktarmanız gerekir Hepsini manuel olarak ve tek tek aktarmanız gerekir
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.027 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Temmuz 2024 #3 Bkz: Gmail iletilerini otomatik olarak başka bir hesaba yönlendirme - Gmail Yardım
Devrim1 Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #4 die dedi: Bkz: Gmail iletilerini otomatik olarak başka bir hesaba yönlendirme - Gmail Yardım Genişletmek için tıkla... Peki yönendirme yaptıktan sonra yönlendirdiğim hesabı silersem bir şey olur mu?
die dedi: Bkz: Gmail iletilerini otomatik olarak başka bir hesaba yönlendirme - Gmail Yardım Genişletmek için tıkla... Peki yönendirme yaptıktan sonra yönlendirdiğim hesabı silersem bir şey olur mu?
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 800 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2024 #5 Devrim1 dedi: Peki yönendirme yaptıktan sonra yönlendirdiğim hesabı silersem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Yönlendirme işlemi için biraz beklemeniz gerekiyor. 1 ay boyunca eski hesabınıza gelen postalar yeni hesabınıza yönlendiriliyor. Ama hesabınızı silerseniz gelmeyebilir.
Devrim1 dedi: Peki yönendirme yaptıktan sonra yönlendirdiğim hesabı silersem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Yönlendirme işlemi için biraz beklemeniz gerekiyor. 1 ay boyunca eski hesabınıza gelen postalar yeni hesabınıza yönlendiriliyor. Ama hesabınızı silerseniz gelmeyebilir.