Gmail hesabı nasıl kurtarılabilir?

Nymphe

Hectopat
Yer
Serbia
Daha fazla  
Arkadaşlar Gmail hesabımı 't****x@gmail.com' hesabımı kurtarmak istiyorum, şifresini bilmiyorum sadece Gmail adresi var. Şifremi unuttum dediğim de ise şu mesajı alıyorum;

You can't recover your account at this time because Google doesn't have enough info to be sure this account is yours.
If you want to create a New account to use Google's services, be sure to add a recovery Phone or email address and keep them up to date.

Hiçbir yolu yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap ne zamandır kullanılmıyor? Dümdüz açıp çok kullanmadığınız hesabı kurtaramazsınız zaten. Telefon numarası falan da eklememişsiniz belli ki.

Gmail burada haklı. Sırf eski şifresini biliyor diye birine hesabı vermezler.

Arkadaşlar Gmail hesabımı 't****x@gmail.com' hesabımı kurtarmak istiyorum, şifresini bilmiyorum sadece Gmail adresi var. Şifremi unuttum dediğim de ise şu mesajı alıyorum;

Hiçbir yolu yok mudur?
Hesabınıza kurtarma yöntemleri eklemediyseniz geçmiş olsun.

Hesap ne zamandır kullanılmıyor? Dümdüz açıp çok kullanmadığınız hesabı kurtaramazsınız zaten. Telefon numarası falan da eklememişsiniz belli ki.

Gmail burada haklı. Sırf eski şifresini biliyor diye birine hesabı vermezler.

Hesaba gelen birkaç epostayı hatırlıyorum hesabın bağlı olduğu Epic Games hesabını biliyorum ama bunları anlatacak bir destek bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı