Gmail hesabı nasıl kurtarılır?

ppp777

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi telefonda yer açmaya çalışırken yanlışlıkla verilerimi sildim, 4-5 hesap var kaybettiğim ve hepsi çok çok önemli hesaplar. Google hesabım nedir bilmiyorum Google'dan açtım. Yani bir de yazım yanlışı yaptıysam çok özür dilerim hızlıca yazdım.

Kullandığın varsayılan e postayı ezbere biliyorsan/biryere kaydettiysen giriş yapıp şifremi unuttum dediğin zaman hesap sahipliğini otomatik doğrulayabilir.

Android telefonda hesaplar kısmı olur. Gmail uygulamasından bağımsız oraya göz atın.

Screenshot_20250502_210517_Settings.png

Ayrıyetten telefon no ile kayıt olduysanız Gmail kısmından unuttum deniyor diye hatırlıyorum.

Android telefonda hesaplar kısmı olur. Gmail uygulamasından bağımsız oraya göz atın.

Eki Görüntüle 2482724

Ayrıyeten telefon no ile kayıt olduysanız Gmail kısmından unuttum deniyor diye hatırlıyorum.

Bu yeri bulamadım nereden bulurum?

Kullandığın varsayılan e postayı ezbere biliyorsan/biryere kaydettiysen giriş yapıp şifremi unuttum dediğin zaman hesap sahipliğini otomatik doğrulayabilir.

Olmuyor denedim sadece 1 hesabımda oldu gerçekten şaşırıyorum hesaplar 3 yıldır bende binlerce lira harcadım nasıl böyle oluyor.

Bulamadım, gerçekten bu hesaplar benim için çok ama çok önemli başka bir yok mu ya da adamlara ticket falan açsam hesap üzerinden satın almada yaptım.
Ayarlar -> Hesaplar ve yedekleme -> Hesapları yönet

Google hesabı kurtarmak için Google Hesabınızı kurtarın
Telefon numaranı, bağlı hesaplarını, ne zaman hesabını açtığını vb. sorular soruyor.

Google hesabını bilmiyorsan tarayıcı geçmişine bak, YouTube-Play Store vb. uygulamalara bak. Google Drive gibi servisler kullanıyorsan yedekleme özelliği açıksa oraya da bir bakabilirsin.

Bulamadım, gerçekten bu hesaplar benim için çok ama çok önemli başka bir yok mu ya da adamlara ticket falan açsam hesap üzerinden satın almada yaptım.
Google katı kuralcı. Orada yazan kurtarma seçeneklerden başka bir şey olmuyor, satın alım işlemlerini de söylemeye çalışsan olmaz.

Kötü haber vermek istemezdim ama maalesef. Bir bardak soğuk su iyi gider.

Ayarlar -> Hesaplar ve yedekleme -> Hesapları yönet

Google hesabı kurtarmak için Google Hesabınızı kurtarın
Telefon numaranı, bağlı hesaplarını, ne zaman hesabını açtığını vb. sorular soruyor.

Google hesabını bilmiyorsan tarayıcı geçmişine bak, YouTube-Play Store vb. uygulamalara bak. Google Drive gibi servisler kullanıyorsan yedekleme özelliği açıksa oraya da bir bakabilirsin.

Orada da başka bir yol dene diyorum soru bile sormadan açılmadı diyor.

Google katı kuralcı. Orada yazan kurtarma seçeneklerden başka bir şey olmuyor, satın alım işlemlerini de söylemeye çalışsan olmaz.

Kötü haber vermek istemezdim ama maalesef. Bir bardak soğuk su iyi gider.

Umarım bir şekilde kurtarırım yoksa gerçekten çok üzücü olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı