Gmail Hesabı nasıl kurtarılır?

12acar21

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD
Uzun süredir kullanılmayan bir Gmail hesabının şifresini unuttuk. Hesaba kurtarma e-postası ve kurtarma telefon numarası bağlamamıza rağmen, giriş yaparken öncelikle ilk kez karşılaştığım robot doğrulaması çıkıyor. Ardından şifreyi istiyor ve “Şifremi unuttum” seçeneğini seçince aşağıdaki görseldeki yazı ile karşılaşıyorum.

resim_2025-07-20_195828482.png

Hocam benim anlamadığım telefon ve kurtarma e-postası bağlıydı neden böyle bir şey oldu. Ayrıca ben Gmail'i girince robot doğrulaması gelince bir haltlar olduğunu anlamıştım. Şimdiye kadar 50'ye yakın Gmail hesabı kullandım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.

Maalesef hocam gmail gerçekten çok kullanıssız 3 dakikalık videoyu kimseye atamıyorum sürekli gereksiz mailler gelip duruyor bı tane hesabımı silmiştim ki hic kullanmadığım bir maildi saçma bir şekilde ana mail adresimde sürekli oturum sorunu ve mail gelmeme sorunu yaşıyorum sırf rastgele bir hesabı sildim diye

Maalesef hocam gmail gerçekten çok kullanıssız 3 dakikalık videoyu kimseye atamıyorum sürekli gereksiz mailler gelip duruyor bı tane hesabımı silmiştim ki hic kullanmadığım bir maildi saçma bir şekilde ana mail adresimde sürekli oturum sorunu ve mail gelmeme sorunu yaşıyorum sırf rastgele bir hesabı sildim diye

Alternatif bi ücretsiz e-posta var mı hemen geçiş yapsak. Dediğim gibi yıllardır kullanıyorum dediklerinizi anlıyorum. Ben kendimkilerde hiç şifreyi unutmadım. Ancak bir tanıdık unutmuş. Sorunu çözemedim buraya yazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı