Gmail hesabım çalındı ve sadece Steam elimde

ege759

Centipat
Daha fazla  
Gmail hesabım çalındı ve şu an elimde sadece Steam hesabım var ve Steam hesabıma bağlı olan hesaplar çalınan gmailimde kaldı. Rockstar Games, Ubisoft, EA Games filan. Bu hesaplarda Steam hesabıma bağlı olduğu için ya o hesapları geri almaya çalışacağım ya da bu hesapların Steam ile ilişkisini kesmem gerek. Almaya çalışırsam bayağı uzun sürer ve alabileceğimden emin değilim. Gmail'im ise geri alamıyorum çalan kişi her şeyini değiştirmiş.

Google ile iletişime geçtiniz mi? Ayrıca kim calıyorsa size takıntılı biri bence olay büyümeden CİMER'e verin bu kişiyi.

Google ile iletişime geçtiniz mi? Ayrıca kim calıyorsa size takıntılı biri bence olay büyümeden CİMER'e verin bu kişiyi.

Yo bu seferki farklı bir şey sadece hesabım arkadaşım zannettiğim kişide kaldı yani o da çalındı.

Gmail hesabımı unuttum'a tıklayın Sonrasında eğer elinizde gmail hesabınızla ilişkilendirilen telefon numarası ya da kurtarma e-postası varsa onlar ile bir şekilde hesabınızı kurtarmaya çalışın. Ve sisteminize anti virüs taraması yapın.

Her şeyi değiştirmiş diyor kardeşim.

Bu arkadaşa bir kez daha olmuştu böyle bir olay kurtarmıştık Steam hesabını şimdi de tekrar çalındı.

Her şeyi değiştirmiş 2. e-posta filan telefon filan.

Bu arkadaşa bir kez daha olmuştu böyle bir olay kurtarmıştık Steam hesabını şimdi de tekrar çalındı.

Hayır Steam hesabım elimde şu an fakat hesabımla ilişkisi olan hesaplar o Gmail'de kaldı.

Hayır Steam hesabım elimde şu an fakat hesabımla ilişkisi olan hesaplar o Gmail'de kaldı.

Google ile iletişime geç ayrıca YouTube'da bir sürü video var hesapların bağını Steam'den çekmek için bunun dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

Google ile iletişime geç ayrıca YouTube'da bir sürü video var hesapların bağını Steam'den çekmek için bunun dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

Hesapların bağını bende çekmek istiyorum zaten fakat bunları yapabilmem için Gmail'e filan kod gitmesi gerekir bende o kodları alamayacağım için başka bir çözüm lazım.

Her şeyi değiştirmiş diyor kardeşim.
Bende biliyorum bunu dostum benim. Bende bu olayı yaşamıştım ve dediğim yollarla hesabımı kurtardım.
İkinci kez nasıl çaldırıyor ki? Neyse dediğim yollarla kurtarmaya deneyin. Sonrasında diğer hesaplarına baksın ve onları da kurtarmayı denesin.
Yine de kurtarma ihtimali var. Eğer eski hesap bilgilerini ve telefonu varsa kurtarabilir.

Hesapların bağını bende çekmek istiyorum zaten fakat bunları yapabilmem için Gmail'e filan kod gitmesi gerekir bende o kodları alamayacağım için başka bir çözüm lazım.
Steam desteğe yazın ve hesabın gmail'ini değiştirin. Bunu yaparken sizden girdiğiniz steam keyler, steam hediye kodlarıın isteyebilir. Ya da kredi kartı bilgilerinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…