redeemer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.152 19 Temmuz 2023 #1 Herkese selam. Telefondaki Gmail uygulamasında olan maillerimi bilgisayarda tarayıcısında göremiyorum. Gelen kutusu ve diğer kısımların hepsi boş görünüyor. Ama mobilde eski mailler de görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Herkese selam. Telefondaki Gmail uygulamasında olan maillerimi bilgisayarda tarayıcısında göremiyorum. Gelen kutusu ve diğer kısımların hepsi boş görünüyor. Ama mobilde eski mailler de görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 19 Temmuz 2023 #2 Gmail açılırken sağ alttaki temel HTML sürümünü yükleyin tuşuna basıp deneyin.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 19 Temmuz 2023 #3 KaptanUfuk dedi: Gmail açılırken sağ alttaki temel HTML sürümünü yükleyin tuşuna basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... O bildiğim kadarıyla farklı bir şey bağlantı zayıf olunca sade bir görünüme sahip olarak gösteriyor.
KaptanUfuk dedi: Gmail açılırken sağ alttaki temel HTML sürümünü yükleyin tuşuna basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... O bildiğim kadarıyla farklı bir şey bağlantı zayıf olunca sade bir görünüme sahip olarak gösteriyor.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 19 Temmuz 2023 #4 533388 dedi: O bildiğim kadarıyla farklı bir şey bağlantı zayıf olunca sade bir görünüme sahip olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama tüm mailler gözüküyor öyle bende de aynı sorun var Gmail ayarlarını kurcalamıştım bu şekilde çözüyorum zaten PC eski HTML5 kasıyor.
533388 dedi: O bildiğim kadarıyla farklı bir şey bağlantı zayıf olunca sade bir görünüme sahip olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama tüm mailler gözüküyor öyle bende de aynı sorun var Gmail ayarlarını kurcalamıştım bu şekilde çözüyorum zaten PC eski HTML5 kasıyor.
redeemer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.152 19 Temmuz 2023 #5 KaptanUfuk dedi: Gmail açılırken sağ alttaki temel HTML sürümünü yükleyin tuşuna basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak olmadı.
KaptanUfuk dedi: Gmail açılırken sağ alttaki temel HTML sürümünü yükleyin tuşuna basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak olmadı.