Gmail hesabıma biri giriyor

444553

Hectopat
Makaleler
3
Gmail hesabıma birisi giriyor. Aslında birisi demek yanlış olur sülalece giriyorlar, ne yapabilirim?

Gmail hesabıma birisi giriyor. Aslında birisi demek yanlış olur sülalece giriyorlar, ne yapabilirim?

Şifreni değiştir. Başka bir email kur ve onu güvenilir e postaya ekle. Giriş doğrulamasını aç, girmeye çalıştığında yeni açtığın epostaya gelen kodu girmen gerekecek.

Bu arada yeni fark ettim. Bu hesap nedir? Microsoft Mail'e girdiğimde arama kısmında böyle bir şey gördüm.

Not: Böyle bir hesap kendim kurmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocamın da dediği gibi şifreyi değiştirebilirsiniz ve 2 aşamalı doğrulama koyabilirsiniz. Nasıl yapılacağı burada yazıyor.

Öncelikle şifrenizi değiştirin. Ardından iki aşamalı doğrulamayı aktif edin. Bu sayede diğer hesabınıza girmiş olan kişiler Google sunucuları tarafından atılır. Bu sayede hesabınızı güvenli hale getirmiş olursunuz. Ek olarak G-Mail hesabı bilgisayarınızda ise sağlam bir AV ile tarama yapınız. Keylogger veya RAT virüsü içeriyor olabilir. Mobil ise Kaspersky Mobile ile tarama yapınız.

Cihazımda virüs yok. Zaten bu mail hesabı eskiden kullandığım bilgisayarın maili. Artık o cihazı kullanmıyorum ve o cihaz da virüs kaynıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…