Gmail hesabıma giriş yapmaya çalışıldı

Eklenti ile bir değişiklik yapmadığınıza göre yakın zamanda herhangi bir eklenti kurmadığınızı farz ediyorum.

Yapmış olduklarınız güvenliğinizi kesinlikle arttıracaktır ancak authenticator kurmanız güvenliğinizi had safhaya çıkarır. Size tavsiyem mutlaka Authy indirmeniz ve Google hesaplarınızın authenticator işlemini bu uygulamaya kaydetmektir. İşlem oldukça basit, Google hesabınızın "Güvenlik" kısmındaki ilgili sayfayı açıp önünüze çıkan QR kodu Authy uygulamasından veya benzeri bir güvenli authenticator uygulamasından okutmanız.

Bu işlemi yaptığınız takdirde hesabınıza girilmek istediğinde telefonunuzdaki uygulamada hesaba girmeniz için 30 saniyede bir değişen 6 haneli Token'a (sallıyorum 008276) ihtiyaç duyulacaktır. Bu giriş Token'ı 30 saniyede bir değiştiğinden sizden başka kimse hesabınıza erişim sağlayamaz. Şifrenizi bilse bile.

Kısa ve açıklayıcı bir şekilde anlattığıniz için teşekkür ediyorum hesabıma telefon numaramı ve authenticator'u kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…