Gmail Hesabımı Diğer Telefonlardan Kaldırma

Doğaç Kankul

Kilopat
Daha fazla  
Ben telefonumu servise vermiştim ama fabrika ayarlarına döndürmeyi unutmuştum. Cuma günü tatile çıkacağım telefonuda arkadaşım almaya gidicek bunun için fotoğraflarımı görmesini istemiyorum. Google fotoğraflar da gmail hesabım ile bağlı. Ben tarayıcı üzerinden telefonun hesabın üzerindeki yetkisini kaldırdım ama yinede Google fotoğrafların açılma gibi bir şansı var mı acaba ?

Aşağıda gösterdiğim gibi oturumu kapat dediyseniz Google Fotoğraflar bulut içeriklerine bakamaz. Ama telefon üzerinde dosyalarını barındırıyorsanız onlara bakabilirler.
Screenshot_2.png

Screenshot.png

Şu linke tıklayıp Google Hesabı'nızın ayarlarına gidin.
1562764210545.png
"Hesabınızı koruma altında tutarız" sekmesinde "Başlayın"a tıklayın.
1562764290345.png
Şu şekilde bir sayfa açılacak. "Cihazlarınız" kısmını genişletin. Oturum açtığınız cihazlar görünecektir.
Cihazların yanındaki üç noktaya tıplayıp "oturumu kapat" dersen o cihazdan anında erişimi kesecektir.

Oturumdan çıkmak istemiyorsanız, bunun dışında Google'ın Cihazımı Kaybettim servisinden telefonunuzu kilitleyebilir, pin kodu ekleyebilirsiniz.

Telefonunuzu serviste sıfırlamış olabilirler.
Oturumdan çıkmak istemiyorsanız, bunun dışında Google'ın Cihazımı Kaybettim servisinden telefonunuzu kilitleyebilir, pin kodu ekleyebilirsiniz.
Ayrıca bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Tabii telefonunuzun internete bağlı olması lazım.

Aşağıda gösterdiğim gibi oturumu kapat dediyseniz Google Fotoğraflar bulut içeriklerine bakamaz. Ama telefon üzerinde dosyalarını barındırıyorsanız onlara bakabilirler.
Evet oturumu kapat dedim ama burdan yapmadım güvenlik sekmesine tıkladım biraz aşağıya inince cihazlarımı gösterdi oradan oturumu kapat dedim cihazımın
Evet oturumu kapat dedim ama burdan yapmadım güvenlik sekmesine tıkladım biraz aşağıya inince cihazlarımı gösterdi oradan oturumu kapat dedim cihazımın
Ben bunu yapmama rağmen hala 2 tane cihaz gösteriyor birisi bilgisayarm diğeride cihazım ama hesabınızı koruma altına tutarız bölümüne tıkladığım zaman 1 tanede cihaz gösteriyor zaten o da bilgisayarım
Şu linke tıklayıp Google Hesabı'nızın ayarlarına gidin.
Eki Görüntüle 414519
"Hesabınızı koruma altında tutarız" sekmesinde "Başlayın"a tıklayın.
Eki Görüntüle 414521
Şu şekilde bir sayfa açılacak. "Cihazlarınız" kısmını genişletin. Oturum açtığınız cihazlar görünecektir.
Cihazların yanındaki üç noktaya tıplayıp "oturumu kapat" dersen o cihazdan anında erişimi kesecektir.

Birde kesin olsun diye bunları yaptıktan sonra şifremi değiştirdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı