arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #21 Olay artık net, söylemişler, söylenenleri yap. İstedin maili yaz, onu da unutma da.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #22 arandur dedi: Olay artık net, söylemişler, söylenenleri yap. İstedin maili yaz, onu da unutma da. Genişletmek için tıkla... O linke girince o şifresini bilmediğim e postayı yazıyorum şifre istiyor benden şifreyi yanlış yazınca yine uyarı veriyor anlamadın hiçbirşey. Böyle olacağını bilsem atmazdım format. arandur dedi: Olay artık net, söylemişler, söylenenleri yap. İstedin maili yaz, onu da unutma da. Genişletmek için tıkla... 120 saat sonra mail kutunuzu kontrol edin diyor. @BerkayZ87 bilginiz var mı? Son düzenleme: 12 Mart 2023
arandur dedi: Olay artık net, söylemişler, söylenenleri yap. İstedin maili yaz, onu da unutma da. Genişletmek için tıkla... O linke girince o şifresini bilmediğim e postayı yazıyorum şifre istiyor benden şifreyi yanlış yazınca yine uyarı veriyor anlamadın hiçbirşey. Böyle olacağını bilsem atmazdım format. arandur dedi: Olay artık net, söylemişler, söylenenleri yap. İstedin maili yaz, onu da unutma da. Genişletmek için tıkla... 120 saat sonra mail kutunuzu kontrol edin diyor. @BerkayZ87 bilginiz var mı?
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 12 Mart 2023 #23 koniquest dedi: Kurtarma linkinde benden bir mail adresi girmemi istiyor. Hangi mail adresini yazayım? Genişletmek için tıkla... Benimkini yaz knk(!). Başka mail yok mu neden bize soruyorsun ben anlamıyorum.
koniquest dedi: Kurtarma linkinde benden bir mail adresi girmemi istiyor. Hangi mail adresini yazayım? Genişletmek için tıkla... Benimkini yaz knk(!). Başka mail yok mu neden bize soruyorsun ben anlamıyorum.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #24 569992 dedi: Benimkini yaz knk(!). Başka mail yok mu neden bize soruyorsun ben anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... O girmem gereken mi başka mı diye sordum.
569992 dedi: Benimkini yaz knk(!). Başka mail yok mu neden bize soruyorsun ben anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... O girmem gereken mi başka mı diye sordum.