Gmail hesabına girilemiyor

Merhabalar. Şifremi unuttuğum için hesabımı kurtarmaya çalışıyorum telefon numarasına gönderilen kodu onaylamama rağmen kendi e-posta adresime yani kurtarmaya çalıştığım hesabın adresine doğrulama kodu gönderiyor yahu ben zaten hesabima girebilmek için şifremi değiştiriyorum işte bu yüzden hesabımı kurtaramadım kurtarabilmek için ne yapmalıyım?

Merhabalar. Şifremi unuttuğum için hesabımı kurtarmaya çalışıyorum telefon numarasına gönderilen kodu onaylamama rağmen kendi e-posta adresime yani kurtarmaya çalıştığım hesabın adresine doğrulama kodu gönderiyor yahu ben zaten hesabima girebilmek için şifremi değiştiriyorum işte bu yüzden hesabımı kurtaramadım kurtarabilmek için ne yapmalıyım?
Hesabınızın kurtarma e-postası yoksa veya aktif bir oturumu varsa, kodu mailin kendisine yollar.
Size tavsiyem; bir dahakine cihazlarınızı sıfırlamadan önce hesaplardan manuel çıkış yapın. Bilgisayar formatlarken oturumunuzu tarayıcı üzerinden kapatın. Telefon ise Ayarlar > Hesaplar ve senkronizasyon bölümünden o hesabı kaldırın. Aksi hâlde cihazınız formatlanmış da olsa, Google mailin sahibini (sizi) o mailde aktif gördüğü için doğrulama amacıyla kod mailin kendisine gidecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı