Gmail hesabına giriş yapılamıyor

Hakan94

Hectopat
Merhaba yıllardır kullandığım Gmail hesabim var şifresini unuttum. Numarama kod geliyor daha sonra maile gelen kodu yazın şeklinde yazı çıkıyor fakat yazan mail giriş yapmak istediğim mail. Sanırım hesap kurtarma olarak aynı maili yazmışım. Sorunu nasıl çözerim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250528-142001.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap kurtarma olarak aynı maili yazmanız mümkün değil. O mail adresini bulmanız gerekiyor.

Hesabına bağlı bir telefon numaran varsa, Google’ın şifre sıfırlama sayfasında telefon doğrulama seçeneğini kullanıp yeni bir şifre belirleyebilirsin. Yine sorun devam ederse destek ekibi olarak Teknoloji Destek Hattı nı arayıp destek alabilirsin. Benim hesabımı kurtardılar.

Hocam numaraya kod geliyor sonra gmail e kod gönderildi yazıyor destek nosunu nasıl bulabilirim

Şifremi unuttum sayfasından denediğinizde tekrar o maile kod göndermemesi gerekiyor. Oturum açarken oturum açılmış cihazlar aktif ise maile kod gönderir. Kurtarma e-postası değil o tekrar kontrol edin.

Şifremi unuttum sayfasından denediğinizde tekrar o maile kod göndermemesi gerekiyor. Oturum açarken oturum açılmış cihazlar aktif ise maile kod gönderir. Kurtarma e-postası değil o tekrar kontrol edin.
Ben diğer cihazdan maili kaldırdım yeni cihazdan deniyorum kod sms geiyor kodu yazınca görselde ki hata çıkıyor. Eski cihazdan gmaile giriş yapmaya çalışınca cihazdan girişe onay verin diyor onay bildirimi gelmiyor deli oldum ya

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250528-142001.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 25
Diğer cihazınızın tarayıcısından Google'a erişmeyi deneyin hala aktif bir oturumunuz olabilir.

Yok hocam denedim zaten cihaza da format attım hesaplardan çıkış yaptıktan sonra
Format atarsanız aktif oturum maalesef hesabınızda takılı kalır. Teker teker çıkış yapmanız gerekiyordu. Şu anda hala aktif oturum algıladığı için o maile kod gönderiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…