Gmail hesabına giriş yapılamıyor

Format atarsanız aktif oturum maalesef hesabınızda takılı kalır. Teker teker çıkış yapmanız gerekiyordu. Şu anda hala aktif oturum algıladığı için o maile kod gönderiyor.
Yani saçma olan SMS ile kod gönderiyor daha sonra aynı maile kod gönderiyor zaten o maile giriş yapmaya calisiyorum

Yani saçma olan SMS ile kod gönderiyor daha sonra aynı maile kod gönderiyor zaten o maile giriş yapmaya calisiyorum

Burada ki sorulara yanıt verin. Kurtarmayı deneyebilirsiniz. Dediğim gibi herhangi bir cihazda aktif oturumunuz olduğunda manuel olarak çıkış yapmazsanız Google yeni cihazda oturum açarken aktif oturumu olan cihazı görmeye devam eder ve doğrulama kodunu ona gönderir. Genelde format sonrası bu tür sorunlar çok yaşanır. Format atmadan önce tüm cihazlardan çıkışı manuel gerçekleştirmelisiniz.

Hocam manuel çıkış yaptım hesaplardan sonra format attim

Hocam manuel çıkış yaptım hesaplardan sonra format attim
Google sapıtmış hocam o zaman. Aktif oturum yoksa görmüyor varsa görüyor işte bu meret. Linkten kurtarma adımlarını deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…