Gmail hesabına giriş yapılmıyor

Ardaxnmc

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gmail hesabımın şifresini unuttum, hesapta telefon numaram kayıtlı kod geliyor kodu giriyorum fakat hesaba girmiyor. Saçma bir şekilde giriş yapmaya çalıştığım mail adresine bir kod daha gönderiyor ve ben mail adresime giremiyorum ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Gmail hesabımın şifresini unuttum, hesapta telefon numaram kayıtlı kod geliyor kodu giriyorum fakat hesaba girmiyor. Saçma bir şekilde giriş yapmaya çalıştığım mail adresine bir kod daha gönderiyor ve ben mail adresime giremiyorum ne yapabilirim?
Normalde kurtarma telefon numaranıza erişiminiz var ise girmeniz lazım. Ben de 4-5 yıllık hesabıma iki doğrulama metoduna da erişimim olmadığı için giremiyorum. Desteğe ulaşıp daha detaylı bilgi alabilirsin bence.

İkinci bir kurtarma e-postası var mı? Gmaile giriş için sayfaları iyi kontrol et.
benim bildiğim var şuan bende olan bir e posta. fakat ona bir kod göndermiyor.

Normalde kurtarma telefon numaranıza erişiminiz var ise girmeniz lazım. Ben de 4-5 yıllık hesabıma iki doğrulama metoduna da erişimim olmadığı için giremiyorum. Desteğe ulaşıp daha detaylı bilgi alabilirsin bence.
normalde yetmesi gerekiyor telefona gelen kodun ama nedense ondan sonra kurtarmaya çakıştığım e postaya kod gönderiyor. erişmeye çalıştığım maile gelen kodu nasıl bulayım ki 🥲

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı