Gmail Hesabına İzinsiz Girilen Biri Ne Yapabilir?

Cern99

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bir siteden oyun aldım ve 1 hafta sonra şifresini değiştirdiler. Buna sinirlendim ve oyuna sahip olan e-postayı patlattım. E posta şifresini değiştirdim, telefon doğrulaması koydum. Hesabın sahibi Amerika'da yaşıyormuş. Yanlış anlamayın amacım bana yapılan haksızlığa karşı gelmek. E posta çalma gibi bir niyetim yok. Neyse asıl konuya geleyim. Bu adamın bilgisayar bilgisi iyiyse bana ne gibi sorunlar yaşatabilir?
Bilgisayarımı hackleme, e posta hesaplarımı hackleme gibi. Biraz saçma bir soru oldu ama insan korkuyor :D Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de yaşıyorsa bilişim suçlarına şikayette bulunabilir, eğer mail adresine ulaşabilirse tüm rehber yedeğine ulaşabilir. Google Drive kullanıyorsan eğer tüm yedeklerini kopyalayabilir vs. vs.

Ayrıca haksızlığa karşı gelmek diye gönlünü rahatlatmaya çalışmışsın ama sana bir arkadaş tavsiyesi; "Yanlış, yanlış ile kapatılmaz"

Türkiye'de yaşıyorsa bilişim suçlarına şikayette bulunabilir, eğer mail adresine ulaşabilirse tüm rehber yedeğine ulaşabilir. Google Drive kullanıyorsan eğer tüm yedeklerini kopyalayabilir vs. vs.

Ayrıca haksızlığa karşı gelmek diye gönlünü rahatlatmaya çalışmışsın ama sana bir arkadaş tavsiyesi; "Yanlış, yanlış ile kapatılmaz"
Tavsiyen için teşekkürler.Dediklerine göre bir şey yapamaz.Zaten arkadaşa steam,uplay...vs. hesaplarını iade ettim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı