CelalTuzun Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Sağ aşağıda son hesap etkinliği yazıyordu bastım şöyle bir şey çıktı.
D denizbilgen Centipat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 Hesap şifresi değiştirmek en mantıklısı.
sevkanbas Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 Şifrenizi değiştirin ve iki faktörlü doğrulamayı açın.
Ysrex Centipat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 Bos ver herhangi bir uygulama olmali uygulama sanirsam google un uygulamasi
CelalTuzun Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #5 sevkanbas dedi: Şifrenizi değiştirin ve iki faktörlü doğrulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki çift doğrulama açık zaten ona rağmen oldu ama şimdi düzeldi.Bir oyun indiriyordum intermet hızından olmuş sanırım emin değilim.
sevkanbas dedi: Şifrenizi değiştirin ve iki faktörlü doğrulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki çift doğrulama açık zaten ona rağmen oldu ama şimdi düzeldi.Bir oyun indiriyordum intermet hızından olmuş sanırım emin değilim.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.351 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #6 CelalTuzun dedi: Sorun şu ki çift doğrulama açık zaten ona rağmen oldu ama şimdi düzeldi.Bir oyun indiriyordum intermet hızından olmuş sanırım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Ya da VPN kullandıysanız o arada olmuş olabilir. Ben de bazen VPN açıkken uyarı alıyorum mailinize falanca adresten erişildi diye
CelalTuzun dedi: Sorun şu ki çift doğrulama açık zaten ona rağmen oldu ama şimdi düzeldi.Bir oyun indiriyordum intermet hızından olmuş sanırım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Ya da VPN kullandıysanız o arada olmuş olabilir. Ben de bazen VPN açıkken uyarı alıyorum mailinize falanca adresten erişildi diye
wodje Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #7 CelalTuzun dedi: Sorun şu ki çift doğrulama açık zaten ona rağmen oldu ama şimdi düzeldi. Bir oyun indiriyordum intermet hızından olmuş sanırım emin değilim. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmis olabilir misin?
CelalTuzun dedi: Sorun şu ki çift doğrulama açık zaten ona rağmen oldu ama şimdi düzeldi. Bir oyun indiriyordum intermet hızından olmuş sanırım emin değilim. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmis olabilir misin?