Gmail hesabından farklı farklı sitelere giriş yapılıyor

Mawinho

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Samsung S24FE

AMD Ryzen 5 4500 - 16GB Ram - GTX1660 Super - Asus Prime B450M-K II
Gmail hesabımdan Discord, Roblox, Steam, Riot account gibi bir sürü hesabıma giriş yapılıyor. Gecenin köründe şifre değiştirme bildirimi geliyor farklı farklı ülkelerden. Discorduma girilip saçma saçma reklamlar atılmış arkadaşlarıma. Discord'umu geri aldım ama Steam'i alamadım. Steam'e girip Steam'in kayıtlı oldugu Gmail'i degistirmisler. Have i been pwned sitesinden baktım veri sızıntısı da yok. Yardımcı olursanız seinirim.

Virüs yemiş olabilirsin Steam desteğe başvur ve virüs yediysen bilgiseyarına format at tüm şifrelerini değiştir.

Hocam gmailinize girmişler anladığım kadarıyla. Değişebildiğiniz bütün şifrelerinizi değişin Gmail'den başlayarak. Sonra da çalınan hesaplarınız için desteğe başvurun geç olmadan.

Hocam gmailinize girmişler anladığım kadarıyla. Değişebildiğiniz bütün şifrelerinizi değişin Gmail'den başlayarak. Sonra da çalınan hesaplarınız için desteğe başvurun geç olmadan.

Şifreleri değiştim, Gmail'in girildiği cihazlarda farklı bir cihaz gözükmüyor bütün 2 aşamalı dogrulamadır falan hepsini açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…