Gmail hesabından zararlı uygulama sebebiyle çıkış yapıldı

çokmutsuzum

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben saat 20:10'da oyun oynarken epostama zararlı ve kötü yazılım sebebi ile bu cihazda oturumunuz kapanmıştır diyerek email hesabımdan çıkış yaptı. Bende bütün şifreleri değiştirerek hesaba girdim. Bilgisayarımda / telefonumda hiçbir kötü yazılım olmadığı halde neden böyle yaptı bilen var mı?

Çok karışık anlatmış olabilirim özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban yiyebilir derken ne demek istediniz?

Eskiden bana da trojan bulaşmıştı dediğiniz gibi olmuştu sonra YouTube kanalıma değişik videolar paylaşmaya başladı oyun hilelerini gerçek gösterip dosyada virüs bulunan YouTube gitti discorddanda değişik mesajlar paylaşılıyordu ve son zamanlarda tüm antivirüsler tarafından gözükmeyen Discord token Google şifre ve ödeme yöntemlerini çalan virüs var dikkat edin.

Eskiden bana da trojan bulaşmıştı dediğiniz gibi olmuştu sonra YouTube kanalıma değişik videolar paylaşmaya başladı oyun hilelerini gerçek gösterip dosyada virüs bulunan YouTube gitti discorddanda değişik mesajlar paylaşılıyordu ve son zamanlarda tüm antivirüsler tarafından gözükmeyen Discord token Google şifre ve ödeme yöntemlerini çalan virüs var dikkat edin.

Tamamdır sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı