Gmail hesabının çalınıp çalınmadığı nasıl anlaşılır?

Furk2an

Femtopat
Daha fazla  
Gmail hesabimin başkalarının elinde olduğunu düşünüyorum ama cihazlarda farklı cihaz yok. Nasıl oluyor?

Gmail hesabimin başkalarının elinde olduğunu düşünüyorum ama cihazlarda farklı cihaz yok. Nasıl oluyor?

Hiç daha önce hesabınıza giriş yapıldı diye bir e-posta ya da kullandığınız e-posta ile bağlantılı sosyal medyalardan birinde şifre sıfırlama e postası geldi mi?

Eğer uyarı mesajı veya cihazlarda farklı bir şey yoksa sorun yoktur. Peki sizi korkutmasının nedeni ne nasıl belirtiler var?

Hiç daha önce hesabınıza giriş yapıldı diye bir e-posta ya da kullandığınız e-posta ile bağlantılı sosyal medyalardan birinde şifre sıfırlama e postası geldi mi?

Yok gelmedi ancak YouTube'da ve Google da birtakim değişiklikler var mesela Shorts'ta birisinin baktığı videolar var gibi çubuğa bir şey yazıyorum alltaki videolarda size özel kısmında falan sürekli aynı türde videolar var arttığını şeyle alakasız Google reklam kısmında keza öyle IP'den supheleniyorum eskiden hiç görmediğim alakasız bir il çıkarken bayandır başka il çıkmaya basladi Play Store de falan öyle sponsorlu size özel yazıyor saat sapan oyun korece öğren falan dunde başka bir il çıktı ve Google'da arama çubuğunda en son arttığını şeyle alakalı şeyler çıkar mesela bende garip şeyler çıkıyor oyun anime ne bileyim oyun falan böyle şeyler ve sürekli Beşiktaş falan aynı bu nasıl olabiliyor.

Eğer uyarı mesajı veya cihazlarda farklı bir şey yoksa sorun yoktur. Peki sizi korkutmasının nedeni ne nasıl belirtiler var?
İp çalınması gibi birşey mi bu Arda modem falan değil kendi telefonun interneti başka bir hücresel ağa bağlandığında bu dediklerim ortadan kalkıyor gibi oluyor sonra başka şekilde yine oluyor

Ne yapmalıyım Bayadir böyle

Playstore bu cihazda olmayan diyor oyunlar baktım 6 ağustosta oynanmış en önemli hepsi hiç girmedim bile

Son düzenleme:

Telefonunuzu anti virüs ile taratın Norton veya ESET bir de söylediğinizden pek bir şey anlamadım bu arada YouTube geçmişinizde sizin izlediğiniz tarzda fakat izlemediğiniz videolar eğer geçmişten şüpheleniyorsanız şüphelenmenize gerek yok çünkü ana sayfada gezerken basmadan ön izlemesini gösterdiği için geçmişinize kaydoluyor bir de dediklerinizi biraz daha anlaşılır şekilde anlatabilir misiniz?

Haklısınız okuduğumda bende gördüm diyelim anlatayım uzun zamandır boyle ve çok fazla olmaması gereken şey var örneğin dedim YouTube da izlemediğim videolar vardı izlemiş görünüyor ayriyeten bu ip adresi benim başka il gözüküyordu şimdi farklı bir il anacak biliyorum ip statik falan öyle bir durum yok modem değil hücresel ağ uzun zaman önce o çıkıyordu şimdi başka ama haberlere bakıyorum hep oraların haberleri aydın çıkıyor hiç alakam yok aydındaki haberler falan hava durumu yazıyorum başka bir il bu nasıl oluyor birisi ip adresime mi müdahale ediyor ailedeki başka birinin de aynı durum var ancak aynı internete bağlı değiliz durum bu garip yani karmaşık baya

İpden gmailr girilebilir mi acaba

Yok gelmedi ancak IP'den giriş yapılabilir mi IP bir garip bende değişik şeyler yapıyor sanki birisi aynı ağda kullanıyor bu nasıl olabilir?

Son düzenleme:

Hocam YouTube'da ana sayfada gezerken beklediğinde video oynar bilirsiniz ön izleme anlamında oda geçmişe kaydolur aynı şey bende de var sorun yok IP'den Gmail'e girebileceklerini sanmıyorum hava durumu yazdığınızda orada konum güncelle yazar konumunuzu açıp güncelleyebilirsiniz.

Peki dizede YouTube'da herhangi bir videonun altında önerilenlerde veya anasayfada LoL oyunu sürekli cikiyor mu sürekli ama birilerinden supheleniyorum ve bu kişilerin olduğu illerde çıkıyor dün çıkıyor mesela bir de olay oyunlarda bu cihazınızda olmayan diye bir yer var oradaki iyi para belli tarihler girilmiş gözüküyor hiç alakam yok.

Yok LoL çıkmıyor 2. dediğinizi anlamadım bir de yaptığınız yorumlara bakın sizin yapmadığınız yorumlar var mı?

Yok LoL çıkmıyor 2. dediğinizi anlamadım bir de yaptığınız yorumlara bakın sizin yapmadığınız yorumlar var mı?

Ustam kusura bakma klavye yanlış yazmış duzeltmedim bir de yorum yok kral da ben telefonu bu kişilerin olduğu yerde bırakmıştım ne yapmış olabilirlerki senden başka yazan da yok vallahi ne diyeyim IP'den kesin de nasıl yapacağız bu işi vallahi en son dediğim şey de play oyunlarda falan kanka bazı oyunlarda oynanmış tarih var bir de YouTube'da videolardadakika var otomatik oynatma diye başkalarını telinede baktım onlarda da var bu nasıl oluyor garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…