Gmail hesabının ismi nasıl öğrenilir?

Komplex

Femtopat
Daha fazla  
Gmail hesabımın ismini unuttum ama şifresini biliyorum. Hesabıma erişmek istiyorum Gmail hesabımın ismini öğrenmemin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gmail uygulamasına ya da direkt Google'a girin oradan oturum açma seçeneğine tıklayın. Sizden e-posta isteyecektir eğer epostanıza telefon numaranızı eklediyseniz onu da yazabilirsiniz. Telefon numaranızı eklemediyseniz fotoğrafta da gördüğünüz yazıya tıklayın. Burada eğer eklediyseniz kurtarma e postanızı ya da telefon numaranızı girip ilerleyiniz. Eğer bunlar çözüm olmadıysa daha önceden kayıt olduğunuz bir oyun veya sitenin hesabındaki ayarlardan profil bölümü gibi yerlerden öğrenebilirsiniz ve artık hesabınıza erişim sağlandıktan sonra şifrenizi değiştiriniz. Eğer şifrenizi unutacağınızı düşünüyorsanız, daha güçlü bir parola kullanmak ve girişlerinde bilgilerinizi kendiniz girmek yerine otomatik girilmesini istiyorsanız parola yöneticisi kullanmanızı tavsiye ederim. Böylelikle daha güçlü parolanız olur, bir daha şifrenizi unutmak gibi bir derdiniz olmaz ve direkt otomatik şifre ve e-posta bilgilerinizi girebilirsiniz. Size tavsiyem Bitwarden kullanmanız ben kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca açık kaynaklı bir uygulama yani daha güvenilir. Parola yöneticisi kullanmak ve soru sormak isterseniz sorunuz ve yardımcı olalım.

Dosya Ekleri

• XRecorder_Edited_02072024_194749.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 43
  • XRecorder_02072024_194821.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…