stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 224 4 Temmuz 2024 #1 Hesabım kilitlendi doğrulama kodu telefonuma gönderiliyor ama kodu göremiyorum kendim giriş yapmaya çalışınca hata veriyor. Kendi kendine açılır mı ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_20240704_133658.jpg 36,2 KB · Görüntüleme: 100 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Hesabım kilitlendi doğrulama kodu telefonuma gönderiliyor ama kodu göremiyorum kendim giriş yapmaya çalışınca hata veriyor. Kendi kendine açılır mı ne yapmam lazım?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.349 Çözümler 16 Yer Batman 4 Temmuz 2024 #2 Kurtarma e-postası eklemeyi deneyin.
stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 224 4 Temmuz 2024 #3 ED Crasher dedi: Kurtarma e-postası eklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden oluyor kurtarma e-postası ekliydi hesapta zaten.
ED Crasher dedi: Kurtarma e-postası eklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden oluyor kurtarma e-postası ekliydi hesapta zaten.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.349 Çözümler 16 Yer Batman 4 Temmuz 2024 #4 stoxienN dedi: Nereden oluyor kurtarma e-postası ekliydi hesapta zaten. Genişletmek için tıkla... Hesaba girerken e-postaya doğrulama kodu gönder seçeneği olması lazım.
stoxienN dedi: Nereden oluyor kurtarma e-postası ekliydi hesapta zaten. Genişletmek için tıkla... Hesaba girerken e-postaya doğrulama kodu gönder seçeneği olması lazım.
stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 224 4 Temmuz 2024 #5 ED Crasher dedi: Hesaba girerken e-postaya doğrulama kodu gönder seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle seçenek yok.
ED Crasher dedi: Hesaba girerken e-postaya doğrulama kodu gönder seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle seçenek yok.