pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Aralık 2020 #1 Selam. Arkadaşımın hesabı çalınmıştı ben de epostasını alıp yaptım. Ama şu an çıkamıyorum Gmail'e giriyorum resme basıyorum ama çıkış yap yazmıyor yardımcı olur musunuz?
Selam. Arkadaşımın hesabı çalınmıştı ben de epostasını alıp yaptım. Ama şu an çıkamıyorum Gmail'e giriyorum resme basıyorum ama çıkış yap yazmıyor yardımcı olur musunuz?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 29 Aralık 2020 #2 Tarayıcı ayarlarınızı sıfırayın.
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #3 Yuvarlak kısım var Chrome de orda oturumu kapat var bildiğim kadarıyla
pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Aralık 2020 #4 xAYDx dedi: Yuvarlak kısım var Chrome'de orada oturumu kapat var bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet varda bende yuvarlak kısımda kendi hesabım var. Kendi hesabım gitmezmi.
xAYDx dedi: Yuvarlak kısım var Chrome'de orada oturumu kapat var bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet varda bende yuvarlak kısımda kendi hesabım var. Kendi hesabım gitmezmi.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #5 Resme basınca oturumu kapat var sende nasıl yok?
pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Aralık 2020 #6 ÇAĞATAY TORUN dedi: Resme basınca oturumu kapat var sende nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Cidden yok Nerede yazıyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Resme basınca oturumu kapat var sende nasıl yok? Genişletmek için tıkla... Cidden yok Nerede yazıyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #7 pecete dedi: Cidden yok nerede yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gmail'i web sayfası olarak açtığında sağ üstte köşede profil resmin oluyor. O resme tıkladığında altta oturumu kapat yazısı var.
pecete dedi: Cidden yok nerede yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gmail'i web sayfası olarak açtığında sağ üstte köşede profil resmin oluyor. O resme tıkladığında altta oturumu kapat yazısı var.
pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Aralık 2020 #8 Acelem varda. Söyler misiniz lütfen. Bir de Gmail'de çıkış yap nerede yazıyor SS atar mısınız bende yok bulamıyorum. ÇAĞATAY TORUN dedi: Gmail'i web sayfası olarak açtığında sağ üstte köşede profil resmin oluyor. O resme tıkladığında altta oturumu kapat yazısı var. Genişletmek için tıkla... Tüm hesapların oturumunu kapat var. Omu.
Acelem varda. Söyler misiniz lütfen. Bir de Gmail'de çıkış yap nerede yazıyor SS atar mısınız bende yok bulamıyorum. ÇAĞATAY TORUN dedi: Gmail'i web sayfası olarak açtığında sağ üstte köşede profil resmin oluyor. O resme tıkladığında altta oturumu kapat yazısı var. Genişletmek için tıkla... Tüm hesapların oturumunu kapat var. Omu.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #9 Olabilir evet.
pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Aralık 2020 #10 Yanlışlıkla o tuşa bastım. Technopat hesabım giderse lütfen bunu görün size bir resim atacağım hesabımı geri verir misiniz şifresini bilmiyorum.
Yanlışlıkla o tuşa bastım. Technopat hesabım giderse lütfen bunu görün size bir resim atacağım hesabımı geri verir misiniz şifresini bilmiyorum.